Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Madrid löser spelet i åtta av de nio senaste matcherna

  • Real Madrid går fortsatt väldigt trögt, senast förlust på hemmaplan mot Alavés

  • Real Madrid dras med skadeproblem i backlinjen, Sergio Ramos det tyngsta avbräcket

  • När lagen möttes i Spanien vann Shakhtar med 3-2

  • Shakhtar kan fortfarande lösa ett avancemang, men man måste framåt och få med sig resultat

Viktiga poäng på spel

Shakhtar lyckades ju skrälla till det rejält mot Real Madrid i första omgången av gruppspelet, där man besegrade spanjorerna med 3-2 trots att man var på resande fot. En perfekt start på lagets resa ute i Europa, men sedan dess har det inte sett alls lika bra ut. 0-0 mot Inter får man såklart godkänt för, men sedan dess 6-0 samt 4-o mot Mönchengladbach. Chanserna på avancemang ser inte längre alls lika bra ut, men det är fortfarande fullt möjligt. Då måste man dock få med sig ett resultat mot Real Madrid.

Shakhtar kan helt klart göra denna matchen väldigt jobbig för Real Madrid, inte bara med tanke på matchbilden senast med även med tanke på hur tufft spanjorerna har det just nu.

Båda lagen gör mål!

Det har sett väldigt skakigt ut för Real Madrid i gruppspelet, men efter en enorm vinst mot Inter senast kan giganterna säkra avancemang vid vinst mot Shakhtar. Viktiga poäng på spel här alltså, två lag som behöver få med sig ett resultat. En tuff match väntar dock för Real Madrid, som fortsätter tappa poäng efter poäng i La Liga. I lagets tre senaste matcher i ligaspelet har man endast plockat en poäng, efter förlust mot Valencia och Alavés samt kryss mot Villarreal. Till stor del på grund av skadebekymmer i backlinjen, något man dras med även i mötet mot Shakhtar. Bland annat saknar man Carvajal, men det tyngsta avbräcket är Sergio Ramos. Lagets facit utan lagkaptenen är allt annat än övertygande.

Real Madrid har sett väldigt svaga ut defensivt på senaste tiden, och man har släppt in förvånansvärt mycket mål. Spelet, att båda lagen gör mål, löser Real Madrid i hela åtta av de nio senaste matcherna. Undantaget i förra CL-mötet mot Inter, där motståndarna drog på sig ett rött kort tidigt i matchen. Här finns det fina möjligheter till målkalas.

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/11 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.