Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Watford har tagit 47 gula kort på 26 matcher. Näst flest i ligan.

  • QPR har tagit 42 gula kort och två röda kort, femte flest i ligan.

  • Watford löser spelet i sex av sina senaste tio matcher i Championship.

  • Om båda lagen håller sitt genomsnitt på kort så kommer spelet hitta rätt.

  • Domaren i matchen har ett kortsnitt som är över genomsnittet.

Jagar topp 2

Watford ligger bra till i tabellen och har ett fast grepp om en av slutspelsplatserna där lagen ska kriga om den sista platsen som innebär Premier League-spel nästa säsong. Dock har man i nuläget endast tre poäng upp till Swansea som ligger på direktplatsen och man går garanterat för att ta den direktplatsen när säsongen till sist summeras. Motståndet man ställs mot denna gång är dock tufft och QPR ska aldrig räknas bort i någon match, när man får det att stämma så är man ett bra lag.

Istället tittar jag mot kortmarknaden, där jag i den här matchen tror det blir fyra kort eller fler. Watford är trots sin topplacering benägna att ta kort. Hittills har man tagit 47 kort på 26 matcher, tredje flest tagna kort i hela ligan. Spelet löser man i sex av sina tio senaste matcher i Premier League, en intressant information där är dock att Watford löste spelet på egen hand i två av dessa matcher. Domare i matchen är Jarred Gillet. Hittills har han dömt 15 matcher i Championship den här säsongen och han snittar 3,4 kort per match hittills. Det gör att han ligger lite högre än genomsnittet och bör således tala ytterligare för vårt spel.

Krigar för överlevnad

Efter en mycket tung period för QPR där man faktiskt var nära att hamna under nedflyttningsstrecket i Championship så kom två viktiga bortasegrar mot Luton och mot Cardiff som återigen gav nytt syre till ett ständigt kämpande QPR. Watford har man mött två gånger det senaste året och det har blivit minst tre kort vid båda tillfällena. Jag hoppas man går upp till fyra kort i den här matchen, likt mötet i FA-cupen för ett år sedan. Ser man också till QPR så löser de inte spelet särskilt ofta i de senaste matcherna man spelat. Ser man dock till de senaste fem matcherna. Så har QPR tagit över 1,5 kort i fyra av dessa matcher och nästan löst spelet på egen hand vid två tillfällen.

QPR är ett kortbenäget lag även dem och har tagit 44 kort på 25 matcher, två av dessa 44 är dessutom röda. Det ger ett liknande kortsnitt som Watford och om båda lagen håller sitt snitt på ungefär två kort per match här så kommer vårt spel också att hitta rätt. Oavsett så känns det tacksamt med över två i odds och spelvärde finns helt klart. Championship är naturligt sett också en tuff liga.

Speltips.se ger tipset:

Över 3.5 kort hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 31/1 kl 11:00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.