Daniel Jacobsson|28 februari, 2023, 13:23

Jag väljer att spela på hemmalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Jurgen Klopp och Liverpool har skärpt till sig i ligan. Poängen förblir livsviktiga!

  • Liverpool vill studsa tillbaka efter den tröga prestationen mot Crystal Palace senast.

  • Wolverhampton kan få bekänna färg i det här mötet.

  • Wolverhampton kommer från två väldigt svara insatser.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Liverpool & Under 4,5 mål hos Hajper

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

En gång är ingen gång

Liverpool är medvetna om att poängen är väldigt viktiga i skrivande stund. Att rotera i det här mötet tror jag inte riktigt att Jurgen Klopp blickar mot, trots att han valde att ställa över en del spelare i förra ligamötet. Nu väntar Wolverhampton på hemmaplan, ett motstånd som man faktiskt haft grova problem med under pågående säsong, både i liga- och europaspel. Liverpool har höjt sig en hel del från när det var som värst och det tror jag spelar stor roll inför det här mötet. Darwin Nunez saknades senast och lär inte chansas med här heller, men när Diogo Jota och Roberto Firmino är tillbaka i matchspel spelar det ingen större roll för dagen.

Mohamed Salah drar som vanligt ett stort lass i offensiven och lär göra det här också. Lossnar det för Liverpool i avslutningen av säsongen kommer man såklart klättra och då är det här en match man måste börja med. Tre poäng här betyder rejält mycket för väldigt mycket. Räkna med att man får en effekt efter den lite tröga prestationen på Selhurst Park senast. Jag tror inte Wolverhamptons grund och styrka blir lika svårlöst här.

Tung kvittering

Wolverhampton börjar ta sig uppåt i Premier League-tabellen och hade behövt en seger mot Fulham senast. En sen kvittering av londonklubben betydde att Wolves endast fick med sig en poäng från Craven Cottage. Nu ställs man inför en väldigt tuff och tung period där Liverpool, Tottenham och Newcastle väntar på rad. Inget av dessa motstånd skall tappa poäng mot Wolverhampton en bra dag på jobbet. Liverpool blir första anhalt på den här resan och det blir en tuff sådan. Anfield är en tuff arena att resa till och speciellt när hemmalaget finns under desperation.

Wolverhampton kommer spela sitt spel även här. Tråkigt, utdraget och så vidare, säga vad man vill, men man vet vad man gör. Nye tränaren har fått ordning på mycket och man kommer till Anfield utan press på sina axlar. Seger kommer man dock inte att ta här, men en prestation kan man säkerligen stå för och då blir det tight även den här gången. Wolverhampton blir inte tillräckligt starka för att knipa poäng här. Liverpool måste börja vinna fotbollsmatcher och kommer gå för fullt i det här mötet. Seger och underspel kombineras i ett.

fotboll, premier league
|
units: 4/5 - spelstopp: 21:00
Liverpool - Wolves
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.