Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i de tre senaste matcherna för Falkenberg.

  • Spelet har suttit i två av de tre senaste matcherna för Örebro.

  • I de tre senaste matcherna har Falkenberg ett snitt på 2.33 gjorda mål per match.

  • I de senaste tre matcherna har Falkenberg verkligen fått igång offensiven och snittar drygt 15 skott per match.

  • Det är tre viktiga poäng på spel för båda lagen, offensivt spel från båda lagen väntas.

Upp och ner

Säsongen har för Örebro börjat lite upp och ner, resultaten i de elva första omgångarna har varit blandade. Efter de första elva omgångarna har man spelat ihop 13 poäng och befinner sig på en 10:e-plats. När man under lördagen tar emot Falkenberg hemma på Behrn Arena är det viktiga poäng som står på spel, på förhand är detta en match där tre poäng är mycket möjligt. För att ta dessa tre poäng gäller det att målproduktionen börjar att komma igång, än så länge snittar man ynka 0.81 gjorda mål per match.

Spelet vi väljer att klicka under lördagen är att båda lagen gör mål, högst odds i skrivande stund hittas hos Bet365. När det står viktiga poäng på spel och det är Örebro som får spela i sin hemmaborg känns detta som ett fint spel. Örebro behöver, som tidigare nämnt, få igång målproduktionen igen. När man tar emot Falkenberg är det ett ypperligt tillfälle att studsa tillbaka efter förlusten i senaste omgången.

Skottglada jumbon

Falkenberg har efter elva omgångar endast spela ihop åtta poäng, detta gör att man parkerar på jumboplatsen i serien. Trots att man ligger sist har det sett lovande ut i de senaste omgångarna. Man har tre raka oavgjorda resultat mot Helsingborg, IFK Göteborg och IFK Norrköping. I senaste matchen såg man ut att slå Norrköping hemma men efter en tveksamt dömd straff som utnyttjades i slutminuten skrevs slutresultatet till 3-3. Framförallt i de två senaste matcherna har man visat upp fina offensiva kvalitéer med Edi Sylisufaj i spetsen. Jumbon har varit oerhört skottglada och snittat drygt 15 avlossade skott per match.

När man reser norrut för att ta sig an Örebro finns det goda chanser att sno med sig en eller tre poäng. Det är en viktig match för de båda lagen och en öppen matchbild väntas. Med detta i åtanke och den offensiva fotboll Falkenberg spelat det senaste ser jag inget annat än att det blir mål åt båda håll. Håll ett extra öga på unge Edi Sylisufaj hos bortalaget, räkna heller inte ut hemmalagets måltjuv i form av Erik Björndahl.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 31/7 kl 09.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.