Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Två, till Eredivisie-mått, fantastiska offensiver möter varandra.

  • Målsnålt senast, men utöver den matchen har man bjudit upp till mål – två mål eller flera i de flesta mötena.

  • Inga större avbräck som påverkar överspelet.

  • Ajax värvade Haller från West Ham och det återstår att se om han får göra sin debut redan här.

  • Två väldigt målglada lag, ettan mot tvåan.

Vill dra ifrån

Ajax har ett poängs försprång på dagens gäster, tillika stora rivalen PSV. Här skall man ha god chans att dra ifrån då man fortfarande får ses som den allra största inom holländsk fotboll. Nu har man dessutom spetsat truppen med en värvning från Premier League och det återstår att se vilken inverkan Haller kommer få i söndagens match. Det är iallafall en värvning som kommer bli god på sikt. Det är väll den platsen man saknat lite spets på den här säsongen och förhoppningsvis kan det betyda att man blir ännu mer dominanta (för deras skull).

Ajax kommer till matchen med ett okej skadeläge, men några osäkra spelare utöver Neres och två till spelare som missar matchen helt. Det skall dock inte vara några konstigheter att motivera ett lag till den här matchen och elvan som man ställer på benen kommer vara riktigt stark. Nu åker vi!

Tuff bortamatch

PSV har gått otroligt starkt på senaste tiden och nu är matchen här, som man väntat på så länge. Nu skall det avgöras vilken klass man håller och det är här man skall ta säsongens viktigaste och mest betydelsefulla trea. Den fina formen inför betyder ingenting om man tappar alla tre poäng här, då har man fortsatt en lång bit kvar tills man är på Ajax nivå. Man har dock visat klass som är i närheten och man kan utan tvekan utmana om alla poäng här vid en bra dag och en hög prestationsnivå. PSV har alla förutsättningar redo inför uppgiften och därför tror jag att man har goda möjligheter att hjälpa till vårat spel här.

Detta känns som en rejäl 2-1/1-2-match på förhand och två lag som brukar bjuda upp till dans framåt. Jag tror inte att något av lagen ställer sig i någon försvarsposition ala Tottenham här, utan man kör från första stund. Det här är en match från holland som får en hel del blickar på sig och den matchen vanliga fotbollsälskare kan tänka sig att kika på från den ligan, så sätt er och njut!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.