Landslagsuppehåll i ligorna och då dukas det fram ett helt bord med EM-kvalsmatcher som tar start under torsdagskvällen. Först ut blir för mig Österrike emot Israel och här ser jag målspelet som matchens bästa spel.

Match: Österrike – Israel (EM-Kval) | Speltips: Båda lagen gör mål | Odds: @2.15 | Units: 3/5 | Spelstopp: 20:45

Rygga till 2.15 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Gruppens målglad lag

Det är onekligen ingen lätt grupp som dessa två lagen har hamnat i, bortsett ifrån tabelljumbon och gruppens slagpåse Lettland som inte mäktat med sin första poäng ännu så ligger de resterande fem lagen med en fem poängs skillnad ifrån femteplatsen till förstaplatsen. En grupp som är vidöppen fortfarande där det gäller att plocka poäng i varje match som är kvar om man vill ro åt sig en av EM-plats. Österrike har inte något säkrat hittills trots en väl genomförd grupp sedan de fick se sig besegrade i de två första mötena och inräknat de senaste mötet med Israel som slutade 4-2 till israelerna. Ett oerhört målskals som jag tror kommer upprepa sig snarlikt när det är dags för Österrike att vara värdar för mötet.

Österrike hat legat på i målprotokollet och landslaget har dundrat in så mycket som 13 mål så här långt. Klart bäst på den fronten har Marko Arnautovic varit för sitt land. Den tillvardags 30-åriga Shanghai SIPG-spelaren har inte legat på latsidan trots en flytt från en av världens bästa ligor till en mer kvalitet-svag. Österrike med den erfarne anfallaren står som klara favoriter inför mötet, men Israel ska inte räknas bort så lätt, här blir det mål i båda näten!

Blandar och ger

Israel har agerat tvärtemot hur Österrike gjort i EM-kvalet, bästa var israelerna i upptakten av kvalspelet men har på de senaste tappat ordentligt och enbart lyckats mäta med en poäng på de tre senaste matcherna. Det har utan tvekan varit händelserika matcher däremot, hela 22 mål har gjorts på Israels 6 stycken kvalmatcher hittills och den siffran kommer enbart stiga efter torsdagens möte med Österrike som legat på ordentligt med målproduktionen.

Israel har med sin formsvacka tappat placeringar emot den där EM-biljetten men hoppet finns fortfarande kvar och med fem poäng upp till ledande Polen gäller det att hitta formen igen och kör full fart för att få med sig poäng ifrån matchen i Österrike. Vi kommer få se en öppen match i Österrike mellan två lag som visat upp ett fint målsnitt. Senaste mötet gick till Israel med 4-2 och det har enbart förekommit i en match att israelerna gått ifrån en kvalmatch utan att göra mål.

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Senaste matchen lagen emellan slutade 4-2.

  • Spelet har suttit i fyra utav sex kvalmatcher för Israel.

  • Israel har gjort mål i fem utav de sex kvalmatcherna.

  • Österrike har inte förlorat på fyra raka matcher.

  • Det snittas 3.6 mål per match  Österrikes matcher i kvalet.

Högst odds hittade jag 7/10 kl 16:00 hos Unibet som ger 2.15. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 2.15 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.