Gareth Bale och gänget reser till Slovakien i hopp om att knipa en oerhört viktig trepoängare. Undertecknad tror att det slovakiska försvaret kan få det hett om öronen under torsdagskvällen och klickar därmed i ett fint målspel!

Match: Slovakien-Wales (EM-kval) | Speltips: Wales över 0.5 mål | Odds: @1.50 | Units: 3/5 | Spelstopp: 20:45

Rygga till 1.50 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Svårt att hålla nollan

Under torsdagskvällen spelas en hel drös av matcher i EM-kvalet 2020. Vi väljer att lägga fokus på mötet mellan Slovakien och Wales i grupp E. De två landslagen har lottats tillsammans med Kroatien, Ungern och Azerbajdzjan. På förhand är det givet att Kroatien är den stor favoriten att knipa förstaplatsen i gruppspelet. Efter fem spelade kvalmatcher (fyra för Wales) är det som förväntat, Kroatien befinner sig högst upp i grupptabellen.

Torsdagens hemmalag Slovakien har stått för ett starkt EM-kval hittills. På deras fem kvalmatcher har de lyckats med tre vinster och två förluster. Den ena förlusten kom som förväntat mot Kroatien och den andra kom mot torsdagens motståndare Wales. Slovakien är därmed ute efter revansch under torsdagskvällen, men undertecknad tror att Wales kommer hittat nätet även det här mötet. Slovakien har haft svårt att hålla nollan i kvalspelet, de släppte till och med in mål mot svaga Azerbajdzjan. De har släppt in minst ett mål i deras fem senaste landskamper, vi tror på en liknande historia inför torsdagen!

Spännande offensiv

Wales har ett fotbollslandslag som ser väldigt spännande ut just nu. De är flera unga spelare ifrån Wales som introducerat sig på den stora scenen den här säsongen. Den före detta Swansea-spelaren Daniel James som skrev på för storklubben Manchester United i somras är en av dem. James har redan gjort sig ett namn i Premier League och dragit till sig mycket uppmärksamhet för hans otroliga snabbhet. De var just James stod för matchens enda mål i senaste mötet mot Slovakien.

Landslagets stora stjärna Gareth Bale som såg ut att hamna i frysboxen inför säsongen, har trots allt fått mycket speltid och gjort det väldigt bra. Yttern har stått för två mål och två assist på Real Madrids sex första ligamatcher. Som sagt finns massvis av spelare som besitter en stor potential i denna spelartruppen. Liverpool-spelaren Harry Wilson som just nu tillhör Bournemouth och Chelsea talangen Ampadu är också värda att nämna. Wales har löst minst ett mål i fem av deras sex senaste landskamper. En vinst under torsdagen skulle vara oerhört viktig för gästerna eftersom de har spelat en match mindre än resterande i gruppen. Grupp E ser ut att bli en rejäl nagelbitare när det gäller kampen om andraplatsen. Vi tror att Bale och gänget ställer till problem för det slovakiska försvaret, därmed klickar vi i ett fint målspel på bortalaget!

Speltips: Wales över 0.5 mål

Jag väljer att spela på Wales över 0.5 mål. Spelet hittas genom fliken “mål”, sedan “Slovakien håller nollan – Nej”. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Slovakien har släppt in mål i fem raka landskamper.

  • Slovakien släppte in mål mot svaga Azerbajdzjan.

  • Wales vann med 1-0 i deras senaste inbördes möte.

  • Wales har gjort minst ett mål i fem av deras sex senaste landskamper.

  • Wales besitter en väldigt spännande spelartrupp. De har mycket kvalitet i offensiven med bl.a Gareth Bale, Daniel James och Harry Wilson.

Högst odds hittade jag 8/10 kl 21:16 hos Bet365 som ger 1.50. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.50 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.