Speltips:

Jag väljer att spela på Houston Rockets -4.5 (Asian Handicap). Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Houston Rockets -4.5 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/11 kl 01.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Houston snittar 120.5 poäng per match.

  • Houston har en alldeles för stark offensiv jämfört med Bulls och ska vinna det här.

  • James Harden är tillbaka i sin vanliga form igen efter en mindre svacka.

  • Bulls har bara vunnit tre matcher den här säsongen och kommer inte ha något med slutspelet att göra. En på pappret “enkel” match för Rockets.

Hackig start

Bulls gick segrande ur sin senaste match mot Atlanta Hawks med 113-93. Thomas Satoransky ledde laget i poäng och assist med 27 respektive åtta på de 30 minuterna han spelade. Spelaren med flest rebounds i matchen var Zach LaVine som stod fåt åtta stycken. Bulls kommer till den här matchen med tre vinster och sex förlusten och sitter just nu på en fjärde plats i Central Division. Zach LaVine har varit lagets främsta poänggörare då han stått för 20,4 poäng i snitt per match. Wendell Carter Jr. har varit lagets bästa rebounder med 8,8 i snitt per match och skjuter också bäst i laget med 58,4 procent. Satoransky är lagets stora assistkung och har 5,7 assister per match i snitt. Inför matchen så är det bara Otto Porter Jr. som är tveksam till spel då han är listad som dag till dag.

Är ett bättre lag

Rockets kommer till den här matchen efter att ha vunnit sin senaste match mot Golden State Warriors med råge då slutresultatet skrevs till 129-112. James Harden var glödhet i den matchen och stod för 36 poäng och 13 assist. Centern Clint Capela ledde lagets i rebounds med sina 16, inklusive fem offensiva. I och med segern så är Houston nu 5-3 och ligger för närvarande på en andra plats i Southwest Division. James Harden har lett laget i poäng den här säsongen då han snittar 36,5 poäng per match och är alltid ett ständigt hot bakom trepoängslinjen. Att man fick in Russel Westbrook har inte gett tränare Mike D´Antoni så mycket huvudvärk som befarat inför säsongen utan han har snarare blivit ett bra komplement till den befintliga truppen. Han leder dessutom laget i assister med sina i snitt åtta assist per match.

Speltips.se ger tipset:

Houston Rockets -4.5 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/11 kl 01.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.