Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelvärde finns oddsmässigt på bortaseger.

  • Djurgården har bra spets.

  • Oskarshamn har det på pappret sämsta laget och det kan komma en sämre prestation här.

  • Djurgården har revansch att utkräva efter förlusten på hemmaplan.

En ursäkt å mina vägnar

Jag börjar nästan få dåligt samvete gentemot Oskarshamn, jag trodde inte på dem inför säsongen och jag har gjort en del rekar emot dem både förra säsongen och den här säsongen. Jag ska dock säga att jag är imponerad över hur man tagit sig an den här säsongen hittills och hur tränare Martin Filander har fått ihop spelet på så kort tid med så pass många nya spelare. Men någon gång måste det såklart komma en match där man inte får till det eller en liten vändning formmässigt och när jag får över tre i odds på motståndarna mot Oskarshamn, ja då måste jag helt enkelt ta ställning.

Oskarshamn har också på pappret ligans svagaste trupp i konkurrens med Malmö. Det går inte att komma ifrån. Sett till lönebudget ligger man också lägst, så det är helt enkelt inte så konstigt. Men det bör finnas kvalitet i Djurgården för att utnyttja Oskarshamns svagheter i den här matchen. Djurgården är bäst i SHL i tekningscirkeln exempelvis, medan Oskarshamn vinner minst tekningar. En enkel grej kan tyckas, men kan Djurgården vinna puckinnehav på tekningarna så kan enkla skott leda till enkla mål, varför inte?

Hur är formen?

Anledningen till att oddset är uppe över tre på Djurgården här är ju såklart på grund av att man inte spelat match på två veckor efter att flera spelare insjuknat i corona. Hur är formen är frågan många ställer sig, men jag tror kanske att man underskattar landslagsuppehållets inverkan här. Djurgården har fått chansen att spela ihop sig och läka truppmässigt under en vecka nu och kan komma stärkta till den här matchen, det är i alla fall min förhoppning.

Spelarmässigt har man också en spets som inte Oskarshamn har, främst i form av en spelare som Jacob Josefsson. Kommer han till den här matchen och gör en av sina bästa insatser så kommer hans kedja kunna parkera i offensiv zon. Det är såklart dock inte något att räkna med och notera väl att insatsen är lägsta möjliga. Det är spelvärdet som är centralt för den här reken och med en missvisande tabell utifrån att Djurgården spelat betydligt färre matcher än många andra behöver inte det inte vara sådan klasskillnad mellan lagen utan det kan vara ganska jämnt.

Speltips.se ger tipset:

Djurgården hos Betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/11 kl 12:30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.