Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Inget av lagen har någonting att spela för

  • Arsenal lär rotera rejält, gruppsegern är säkrad och man måste fokusera på ligaspelet hemma i England

  • Arsenal har stött på enorma problem under hösten, en femtondeplats i Premier League säger det mesta

  • Spelet satt när lagen möttes på Emirates trots att man då spelade om betydande poäng

Trött möte att vänta?

Att Dundalk ens nådde Europa League är stort, så det förvånar knappast att laget efter fem omgångar inte lyckats spela hem en enda poäng. Laget har ändå stått upp rätt bra trots detta, förlust med uddamålet mot såväl Molde som Rapid Wien. Under hela gruppspelet har man heller inte åkt på någon storförlust, trots att motståndet i gruppen varit väldigt tufft för ett lag som Dundalk. I sista omgången väntar Arsenal hemma, en svårtippad match rent resultatmässigt i och med att inget av lagen har något att spela för.

Jag väljer därmed att klicka underspelet – ett spel som faktiskt satt när lagen möttes på Emirates tidigare under hösten trots att man då spelade om betydande poäng. Även om Dundalk ligger på noll poäng inför detta möte lär man gå in med motivation, det är såklart väldigt speciellt när en klubb som Arsenal kommer på besök. Dundalk väntas ställa upp med ett av sina starkare lag, detsamma kan knappast sägas om Arsenal.

Tuffa tider

Arsenal fortsätter vara en stor besvikelse under Arteta. Till en början såg det bra ut och efter att ha kammat hem FA-cupen höjdes förväntningarna inför lagets säsong under sin nya tränare. Hittills har man dock stött på enorma problem inhemskt, även om man inte helt otippat vunnit alla sina matcher i Europa League. Arsenal placerar sig i skrivande stund på en femtondeplacering i Premier League – otroligt svagt. Nu senast? Ytterligare en förlust och ytterligare en match utan några mål framåt när laget föll med 2-0 mot Tottenham i det där speciella derbyt. Det är ju främst offensiven som inte fungerat såhär långt, laget producerar alldeles för lite framåt och har faktiskt gjort minst mål i hela Premier League sett till de lag som placerar sig ovan nedflyttningsområdet.

Det råder alltså ingen tvekan om att Arsenal har annat att tänka på än en betydelselös match mot Dundalk. Arsenal har redan säkrat förstaplatsen efter vinst i alla sina matcher hittills. Arsenal lär rotera kraftigt här, och det finns ju ingen anledning att ösa på allt för mycket framåt. Arsenal kommer sannolikt vinna matchen – men jag räknar med att man håller nere på siffrorna.

0-2?

Speltips.se ger tipset:

under 3,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.