Speltips:

Jag väljer att spela på Napoli, asian -1.5. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 08/12 kl 14.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Genk ligger sist i gruppen med endast ett inspelat poäng.

  • Napoli är spelare för spelare ett mycket bättre fotbollslag än Genk.

  • Napoli slog Liverpool på hemmaplan med 2-0.

  • Genk förlorade mot Salzburg med 4-1.

  • Napoli är pressade av sina supportrar att vinna, helst med ett par mål.

Storklubben i kris

Den Italienska stormakten Napoli har minst sagt haft en tuff höst. Efter 15:e spelade omgångar i Serie A placerar man sig blott på en sjunde plats och upp till serieledande Inter är det hela 17 poäng. Närmast fick Napoli endast med sig kryss mot Udinese, det var nionde raka matchen utan vinst för de ljusblå.

Napoli har presterat bättre i Champions League och inför den sista gruppspelsmatchen har man allting i egna händer. Vinner man eller spelar oavgjort mot Genk är man helt säkra på avancemang, förlorar man mot Genk så får inte Liverpool förlora mot Salzburg. Det ska med andra ord väldigt mycket till för att Napoli inte ska avancera till åttondelsfinalerna.

Undertecknad tror att Napoli vinner mot Genk på tisdag. Trots att Napoli haft det tufft så är man spelare för spelare ett mycket bättre fotbollslag än Genk. Dessutom så har man kniven mot strupen och är piskade att vinna. En förlust mot Genk, oavsett om man går vidare eller ej skulle vara fullständigt förödande för klubben.

Inga chanser att gå vidare

Genk har varit lite av gruppens slagpåse och inför den sista omgången har belgarna ingenting kvar att spela för. På fem spelade matcher har man endast tagit ett poäng och det kom just mot Napoli som man spelade 0-0 mot på hemmaplan.

Precis som Napoli så har Genk haft en tuff höst i inhemska ligan. De regerande belgiska mästarna placerar sig efter 17 spelade matcher på en åttonde plats i tabellen. Den nuvarande placeringen innebär att man just nu missar ligans slutspel. Redan fyra dagar efter tisdagens match mot Napoli väntar en viktig ligamatch mot Waasland Beveren, möjligtvis ligger en del tankar på den matchen redan.

Ett pressat Napoli ska vinna över ett svagt Genk, man ska vanligtvis också göra det med ett par mål. Då Napoli underpresterat under hösten ligger asian handicap-linorna ganska lågt. Undertecknad väljer att klicka i -1.5, det innebär att spelet sitter om Napoli vinner med minst två mål. Spelet förloras om Napoli vinner med exakt ett mål. Spelet förloras också om Napoli spelar oavgjort eller förlorar.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 08/12 kl 14.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.