Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • 0-0 i första mötet, helt öppet.

  • Det första mötet blev 0-0 och det speglade absolut inte matchbilden.

  • Det här är två lag som älskar att göra mål och brukar vara inblandade i den typen av matcher.

  • Atalanta kommer inte backa hem och gå på resultat i det här mötet, full fart från första signal.

  • Napoli var bra senast, men fick inte in bollen. Här kommer det krävas mål för avancemang!

Speglade inte matchbilden

Atalanta står som hemmalag i det andra mötet av två under Coppa Italia-semifinalen. Här slutade det mållöst i första mötet, vilket mer eller mindre var en chock. Inte bara för att matchbilden var som den var, utan också för att det är två lag som sällan går mållösa. Det här är ett möte mellan två lag som skriker mål och händelserika matcher. Två offensiver som är väldigt starka och har fina kvaliteter rakt igenom. Atalanta spelar på hemmaplan och kommer inte hålla tillbaka här. Det finns inte en chans, enligt mig, att det blir en mållös historia detta. Framåt.

Ser man till lagens senaste möten inför det här, så har det alltid innehållit mål och det är två lag vars spelidéer går ihop och skapar underhållande matcher. Det är ingen match som gått under två mål på väldigt länge inför den första semifinalen senast. Det händer inte igen. Atalanta har stora möjligheter att avancera mot ett lite skakat och ojämnt Napoli.

Tuff bortamatch

Förlust mot Genoa senast och Napoli skakar en del. Det är lite oroligt samtidigt som man vet vilken fin klass Napoli sitter inne på. Det finns kvalitet i lagbygget rakt igenom och framgångarna kommer komma tillbaka. Kanske redan under onsdagen? När Napoli är gäster i Bergamo hos Atalanta. Det här blir ingen lätt uppgift och är en väldigt tuff bortamatch. Senast blev det som sagt 0-0 och det är inget resultat som kommer upprepas här. Ledningen och fansen hoppas på att förlusten mot Genoa senast kan bli en väckarklocka som man får nytta av redan i semifinalen.

Över 2,5 mål klickas i det här returmötet med hopp om att Atalanta går ut och kör fullt ut från start. Det kan öppna för Napolis spets. Öppet semifinal-möte trots förutsättningarna!

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.