Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Flames spelade bra sist mot Edmonton.

  • Calgary har vunnit ett av två möten mot Winnipeg den här säsongen.

  • Calgary har hittat ett spel som funkar och jag tror man kan övervinna Winnipeg.

  • Winnipeg har förlorat två av de tre senaste.

  • Winnipeg har inte spelat sen senaste mötet med Calgary och kommer nog vara slöa i starten av matchen.

Tillbaka på det vinnande spåret

Sam Bennett gjorde sitt första mål för säsongen när Calgary Flames vann med 6-4 mot Edmonton Oilers i Scotiabank Saddledome under natten till söndag. Mikael Backlund gjorde ett mål och två assist samtidigt som Johnny Gaudreau och Milan Lucic gjorde varsitt mål och assist för Calgary. Jacob Markstrom gjorde 28 räddningar. Laget är nu 5-5-1 för säsongen och tog sig tillbaka på det vinnande spåret efter en förlust matchen innan mot Winnipeg Jets.

Winnipeg Jets har inte spelat match sedan man slog Calgary Flames hemma i Bell MTS Place med 3-2 under natten till onsdag. Trevor Lewis och Derek Forbort gjorde varsitt mål för Winnipeg. Målvakten Laurent Brossoit gjorde 29 räddningar varav 15 endast i den tredje perioden. Laget har alltså inte spelat match på en vecka vilket kommer synas här.

Tappat i sitt spel

Calgary Flames ger oss inte mycket att gå på den här säsongen. En seger hit och en förlust dit, en oavgjort dit och bra spel hit. Jag tycker mig dock ändå se ett mer rakare och mer direkt Flames sedan det första mötet med Winnipeg och framåt. Nu senast vände man hem igen efter dubbelmötet med Jets och jag gillade det jag såg när dem slog Edmonton med 6-4. Man stängde ner McDavid & Draisaitl hyfsat bra och man spelade sitt spel och fick med sig segern. Spelar man på samma sätt kommer man att slå Winnipeg här.

Winnipeg har visat prov på fina kvalitéer den här säsongen men det har varit lite ostadigt den senaste tiden. Det hela började med förlust mot Vancouver och sedan mot just Flames på straffar innan man fick revansch på Flames igen och vann. Efter det har man inte spelat och detta är den första match man spelar sedan dess, dem kommer garanterat vara slöa i starten vilket hemmalaget kommer att kapitulera på.

Speltips.se ger tipset:

Calgary Flames att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/2 kl 18.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.