Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Johannes Wilhelmsson är i mycket god form.

  • Bottenlaget Höllviken har en form som är på bättrings-vägen.

  • Wilhelmsson har gjort mål i nio raka SSL-matcher.

  • Wilhelmsson gjorde två mål mot Pixbo på bortaplan den här säsongen.

  • Wilhelmsson är spelaren som skall göra det i hemmalaget.

Chans på skräll

Här har vi ett möte som jag tror kan bli betydligt mycket jämnare än vad spelbolagen och många andra tror. Höllviken har visat någon typ av bättre form senaste tiden trots att man inte vunnit någon match. Man har fyra raka övertidsförluster där man i någon förtjänat lite mer. Johannes Wilhelmsson, Höllvikens största stjärna, har dessutom hittat formen igen och då närmar sig så småningom den där segern. Nu möter man Pixbo, ett lag som precis varit i kris, men som fått ordning på torpet en del. Hade Höllviken stått i ett finare odds här, så hade ettan testats.

Mitt spel blir istället: Johannes Wilhelmsson gör mål. En spelare som brukar stå i Över 1,5 mål hos Betsson och när han inte gör det denna gång, så passar vi på. Nära maxspel, men håller mig till 4/5. Wilhelmsson har varit en av Höllvikens bästa skyttar på senare tid, med mål i nio raka matcher och två mål mot Pixbo senast. Här kliver han fram igen!

Skadeläget återställt

Det var ett tidigare skakigt Pixbo, som nu hittat det rätta hållet igen. Man har tagit in en huvudtränare till, samtidigt som Gustav Fritzell ser ut att vara tillbaka från start här. Pixbo är storfavoriter, men oddsen är missvisande. Jag tycker gästerna står i för lågt odds och hade hemmalaget stått aningen högre så hade det funnits värde i den raka ettan. Vi väljer istället att sikta in oss på spelet jag nämnde ovanför. Det här är en match som Pixbo vann senast man möttes den här säsongen. Göteborgarna spelade jämnt med Höllviken i två perioder, innan man kunde dra ifrån rejält i tredje.

Pixbos spelstil passar Wilhelmsson och Höllviken ganska bra, åtminstone om man tänker på spelet vi klickar. Man drar på sig en del utvisningar i Pixbo, vilket underlättar för en spelsugen Wilhelmsson med bra antal minuter ”istid” per match. Det enda som kan gå emot spelet här är om han fastnar för att spela fram motståndare, vilket han är överjävligt på när det stämmer för spelaren. Pixbos halvdassiga försvar borde passa Wilhelmsson bra.

Speltips.se ger tipset:

Wilhelmsson gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.