Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • City har inför onsdagens match 16(!) raka segrar.

  • Närmast vann City med 4-1 över Liverpool.

  • Spelet sitter i sex av Citys sju senaste matcher.

  • Gästerna har en betydligt bredare och vassare trupp än hemmalaget.

  • Championship mot Premier League, det råder klasskillnad.

Utmanar om en uppflyttning

2-0 mot Stevenage och 5-1 mot Nottingham. Swanseas resa till FA-cupens femte omgång har varit allt annat än en påfrestning. På onsdag väntar en betydligt tuffare nöt att knäcka när välkomnar Manchester City till Liberty Stadium. Det som talar för att Swansea ska kunna störa Premier League-laget är att formen hos Walesarna är på uppsving. Närmast plockade Swansea tre blytunga poäng när man besegrade serieledande Norwich med 2-0. Imponerande insats av Swansea som nu är obesegrade i tio raka matcher. Kanske får vi se Swansea i Premier League redan nästa säsong!

Swanseas fina form i all ära men mot Manchester City kommer man få det otroligt tufft. Det råder helt enkelt klasskillnad på samtliga positioner. Gästerna har även en bredare trupp och de kommer kunna rotera på ett helt annat sätt än Swansea. Om Swansea har ett par trötta ben från helgens ligamatch har man inte särskilt mång högkvalitativa reserver. Jämför detta med City som har flera stjärnspelare på samma position.

Bättre än någonsin?

Sedan Pep Guardiola tog över Manchester City har klubben skördat flera framgångar. Frågan är däremot om City har någonsin har varit så bra som de är just nu. Inga titlar har ännu delats ut men efter 14 raka segrar ser City för stunden totalt ostoppbara ut. Manchester-lagets brutala resultatrad har gjort att man ryckt från i toppstriden och stormar mot klubbens sjunde ligatitel. Med en match mindre spelad är City fem poäng före ärkerivalen Manchester United. På onsdag beger City sig till Wales och FA-cupmötet mot Swansea. Här räknar vi med en roterad elva men med den bredd som finns i City ska man lösa ett avancemang. Spelare som Laporte, Mendy och Jesus startade inte senast. Det är tre spelare av absolut högsta klass som kommer gå in och leverera.

Vårt spel inför matchen blir Manchester City -1. Spelet sitter om City vinner med två mål eller fler. Vi tycker att spelet som sitter i sex av lagets sju senate matcher känns helt givet. Nu kör vi!

Speltips.se ger tipset:

Manchester City -1 hos 888sport

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/2 kl 09.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.