Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Björklöven har näst bäst form i ligan.

  • Björklöven kommer från tre raka segrar mot Karlskoga och mot Timrå gånger två.

  • Björklöven har bättre spets och bättre bredd och ligger 15 poäng före Tingsryd i ligan.

  • Björklöven är ligans tredje bästa bortalag.

  • Tingsryd löser över 3,5 mål i 32 av 28 matcher den här säsongen. Björklöven löser linan i 30 av 37 matcher.

Går som tåget

Efter en alldeles för lång period av mediokra resultat så ser Björklöven återigen ut som det laget som vann nästan varenda match under de inledande 15 matcherna av Hockeyallsvenskan. Nu kommer man till den här matchen med fem segrar på de sex senaste matcherna och det är inte vilka lag som helst som man har besegrat utan det är tre raka segrar just nu. En på bortaplan mot tvåan Karlskoga, en seger som sedan följdes upp av två raka segrar mot suveräna Timrå. Björklöven blir att räkna med hela vägen in.

Björklöven är också ett bra bortalag, man ligger trea i bortatabellen och har chans att vid seger här gå upp som seriens näst bästa bortalag. Man har också visat på senare tid att bortaplan inte är något problem. Förutom nämnda segern mot Karlskoga så såg jag Björklöven fullständigt köra över Mora på bortaplan i slutet av januari och kanske var det där och då som vändningen började på största allvar. Motståndet står Tingsryd för, ett lag som ligger 15 poäng bakom Björklöven av en anledning, jag tror och hoppas att klasskillnaden visar sig här.

Lättlöst mållina

Jag tror att 90% av det här spelet är i hamn bara Björklöven klarar av att gå segrande. För att det ska bli fyra mål eller fler tror jag inte vi behöver vara oroliga för. Det är betydligt offensivare hockey i Hockeyallsvenskan och det är mycket sällan linan över 3,5 mål inte löser sig. Björklöven löser det här spelet i 30 av 37 spelade matcher den här säsongen. Tingsryd ser till att spelet hittar rätt i 32 av 38 spelade matcher för deras del. En liten risk att ta för att höja oddset helt enkelt.

Ser man till spelarmaterial så finns det också gott om poängspelare i båda lagen. Men de är betydligt fler i Björklöven, vilket jag tror fäller avgörande här. Tingsryds Anton Svensson hittar vi förvisso topp tre i poängligan, men bakom honom hittar vi Björklövens glödheta transatlantkedja med Crandall, Vesel och Hutchings som är svårstoppade. Till Björklöven har också nyligen duon Francis Perron och JT Brown kommit. Två spetsspelare på förhand där Perron varit tongivande inledningsvis. Väntar fortfarande lite på JT Brown. Dags i den här matchen?

Speltips.se ger tipset:

Björklöven & Över 3.5 mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/2 kl 11.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.