Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Vegas har bara förlorat en match den här säsongen.

  • Vegas har tagit poäng i åtta av sina nio matcher den här säsongen.

  • Vegas har inte förlorat efter fulltid hemma den här säsongen.

  • Anaheim Ducks förlorar lika mycket som man vinner.

Stephenson i centrum

Chandler Stephenson gjorde två mål för Vegas Golden Knights när dem slog Los Angeles Kings med 4-3 under söndagen i T-Mobile Arena. Stephenson gjorde mål i power play för att ge Vegas en 4-3 ledning efter 1:38 spelade av den tredje perioden. Det var hans första match han gjorde två mål i sedan den 31 januari 2018 när han spelade för Capitals. Zach Whitecloud gjorde sitt första mål i grundserien av NHL och målvakten Robin Lehner stod för 29 räddningar. Laget är nu 7-1-1 för säsongen och fortsatt obesegrade efter fulltid i T-Mobile Arena.

Ryan Miller gjorde 26 räddningar och stoppade två av tre försök i straffläggningen för Anaheim Ducks när dem vann med 2-1 över San Jose Sharks i Honda Center under natten till söndag.

Obesegrade efter fulltid

Hemmalaget Vegas har gjort det oerhört bra i öppningen av den här säsongen. Laget har inte förlorat efter fulltid såhär långt och det enda poängtappet kom mot St. Louis Blues efter straffar, vilket inte är fy skam. I övrigt har man bara kört på och man hittar sätt att vinna oavsett om spelet ser bra ut eller inte. Detta kommer bli den fjärde raka matchen Vegas spelar i T-Mobile Arena och sedan har man ytterligare en match mot Anaheim hemma innan man ger sig ut på resande fot igen. Denna rad av matcher på hemmais kommer man vilja avsluta snyggt på och poängtapp mot Anaheim är inget dem kan acceptera.

Anaheim har gjort en del ok prestationer men har inte riktigt hittat formen då man fortfarande inte kan hitta någon form av konsekvens. Man vinner just nu i snitt lika mycket som man förlorar och enligt historien så är det inget vinnande koncept för ett lag i NHL. Jag tror detta kommer bli en tuff match för dem då nivån på motstånd ökar markant i förhållande till San Jose Sharks och Los Angeles Kings som man nyligen mött.

Speltips.se ger tipset:

Vegas Golden Knights att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/2 kl 18.20

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.