Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Ahal är storfavorit.

  • Ahal har vunnit tre raka hemmamatcher den här säsongen.

  • Spelet sitter i samtliga hemmavinster den här säsongen för Ahal.

  • Ahal förlorade senaste ligamatchen och är på revanschlustens väg mot en ny seger.

  • Gästerna har haft svårt att göra mål under inledningen av säsongen, men har också varit bra defensivt.

Tillbaka på vinnarspåret

Den otroliga segersviten för Manchester City har sett sitt slut. Pep Guardiolas gäng gick för ett omtalat världsrekord i antalet raka segrar, men misslyckades tillslut. Brassarna från Coritiba får behålla rekordet ett antal år till och kanske är det Manchester City som slår det en vacker dag. Det är iallafall så att man har något fantastiskt på gång. Laget leder ligan överlägset och stormar mot den efterlängtade ligatiteln efter att man fått stå i skuggan av Liverpool senaste åren. Nu lär man ta titeln, men ännu är det inte avgjort.

Manchester City möter Southampton under onsdagen. Det här är ett motstånd som utan tvekan kan få det oerhört tufft under kvällen. Laget har ju trots allt åkt på en och annan stortorsk senaste säsongerna och är Manchester City på humör här, ja, då ser jag inget annat än att det kan dra iväg i målen här också. Kanske inte nian, men några mål under det där.

Tuff bortamatch

Southampton saknar nyckelspelare inför bortamötet mot Manchester City. Ett motstånd som förlorade senast och som gärna hoppar tillbaka till vinnarspåret. Southampton för sin del går väll upp och ner, precis som vanligt. Visst, man slog Sheffield United senast, men vilken status är det nu för tiden? Nej, här kommer gästerna få åka hem med mungiporna vid knäna. Om det inte blir mycket mål som jag förväntar mig, så är handikappspelet -1,5 ett väldigt lovande spel inför uppgiften. Southampton skall inte kunna stå emot den här dominansen och jag tror knappast att City har någon betydligt sämre form än innan United-mötet.

Manchester City -1,5 klickas till fina 1.60, ett odds som jag tror kommer sänkas en del innan matchstart för här är hemmalaget revanschsuget och genrepar inför returmötet i Champions League nästa vecka.

Speltips.se ger tipset:

Manchester City -1,5 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.