Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barcelona måste gå raka vägen den här matchen, Griezmann är en del av Barcelonas offensiva trio.

  • Griezmann snittar högt i skott per match.

  • Griezmann är inte feg för att gå på avslut.

  • Griezmann har chans att visa upp sig i Barcelonas nya system.

  • Griezmann snittar 2.3 skott/per match i Champions League den här säsongen. Ett av dessa skall sitta på mål i en sån här match.

En överkomlig uppgift

Paris Saint Germain har ett stort övertag och ena benet i kvartsfinalen, om inte mer, efter första matchen mot Barcelona. Nu är det dags för returmötet och Barcelona kommer till Frankrike med allt annat än känslan av att man redan är utslaget. PSG behöver göra en bra match och stå emot Barcelona på ett starkt sätt, för mirakel har hänt i fotboll tidigare. Lionel Messi finns i motståndarlaget dessutom, där kan det hända grejer om man är ofokuserade i några sekunder. Ser man till PSG inför matchen så har man återigen Neymar out, ett stort avbräck, men som man borde kunna klara sig utan igen.

PSG kommer från tre raka segrar efter förlusten i ligaspelet mot Monaco helgen efter senaste Barca-mötet. Nu har man en 4-1 ledning in på hemmaplan, en överkomlig uppgift om ni frågar mig, men räkna inte bort spanjorerna förens det är avgjort på riktigt.

Mirakel har skett förr

Lionel Messi kan göra sin sista Champions League-match i Barcelona här. Det är en match att ta del utav oavsett utgångsläget från den första matchen. Ronald Koeman har infört ett nytt spelsystem sedan senaste mötet och visst tror man på det fortfarande, men oj vad tufft det blir. Mirakel har hänt förr och Barcelona har varit där. Jag räknar inte bort Barcelona här, men det är ju åt det hållet åtminstone. Uppförsbacken är dessutom i Frankrike och hastigheten på löpbandet är av den tuffaste sorten. Slutsnackat, Barcelona behöver nå ett större mirakel för att vända på detta. Återigen klarar man sig utan motståndarnas brassestjärna och förre Barca-spelaren Neymar.

3-5-2 är uppställningen som Koeman fört in i Barcelona den senaste tiden och det skall bli intressant att se hur man ställer upp laget. Två anfallspositionerna är oklara, eller åtminstone den andra bredvid Lionel Messi. Jag har en stark känsla av att det blir som i Barcelonas senaste match, med Antoine Griezmann som radarpar, men visst kan vi även få se Ousmane Dembele på en kant. Man skall framåt och då är det ett bra alternativ, åtminstone i slutet av matchen. Över 0,5 skott på mål klickas från den förstnämnda fransmannen.

Speltips.se ger tipset:

Griezmann över 0,5 skott på mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.