Kevin Andersson|9 april, 2024, 09:45

Jag väljer att spela på Florida Panthers -1.5 i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Florida har dominerat Ottawa den senaste tiden och vunnit åtta av de tio senaste.

  • De segrarna inkluderar samtliga tre möten denna säsongen och i de fyra senaste mötena lagen emellan så har Florida vunnit samtliga med minst fem måls marginal!!

  • Panthers defensiv är ruskigt bra och Ottawas offensiv har haft problem, även det talar för Panthers i den här matchen.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Jämn tillställning senast

Florida var underdog i sin senaste match och förlorade med 3-2 efter förlängning mot Boston Bruins. Gustav Forsling hade två assist. Aleksander Barkov och Matthew Tkachuk gjorde varsin mål. Sergei Bobrovsky stoppade 23 av 26 skott.

Florida har varit mycket bra offensivt den här säsongen. De har gjort tre eller fler mål i sju av de senaste nio matcherna. Panthers rankas på 12:e plats i målsnitt per match och tvåa i skott per match. Sam Reinhart leder laget med 90 poäng och 53 mål. Matthew Tkachuk har 84 poäng, Aleksander Barkov har 76 poäng och Carter Verhaeghe har 71 poäng.

Försvaret och målvakten har varit bra för Panthers. De rankas på andra plats i insläppta mål per match och tredje plats i skott emot per match. Sergei Bobrovsky har ett facit på 34-17-4 med ett GAA på 2,43 och en räddningsprocent på .913%. Anthony Stolarz har en resultatrad på 14-7-2 med ett GAA på 2,12 och en räddningsprocent på .922%.

Lyckades vinna senast

Ottawa var underdog i sin senaste match men de besegrade Washington Capitals med 3-2 efter förlängning. Jake Sanderson gjorde övertidsmålet. Ridly Greig gjorde ett mål och hade en assist på målet i förlängningen. Joonas Korpisalo stoppade 20 av 22 skott.

Ottawa har haft det svårt offensivt på sistone. De gjorde tre eller färre mål i sju av sina senaste tio matcher. Senators rankas på 15:e plats i målsnitt per match och nionde plats i skott per match. Tim Stutzle leder laget med 70 poäng. Brady Tkachuk har 68 poäng, och Claude Giroux och Drake Batherson har vardera 62 poäng.

Försvaret har varit genomsnittligt men målvakten har varit svag för Senators den här säsongen. De rankas 29:e i insläppta mål per match och 12:a i skott emot per match. Joonas Korpisalo har ett facit på 20-24-4 med ett GAA på 3,27 och en räddningsprocent på .890%. Anton Forsberg har en resultatrad på 13-12-0 med ett GAA på 3,36 och en räddningsprocent på .885%.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 01:00
Florida Panthers - Ottawa Senators
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.