Axel Olsson|9 juni, 2024, 12:31

Jag väljer att spela på under 3,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Island stod för en kanoninsats mot England. Höll nollan och vann med 0-1.

  • Island har endast släppt in totalt två mål på sex landskamper.

  • Nederländerna har ett riktigt stabilt försvar. Hållit nollan i fem av deras sex senaste landskamper.

100o kr Gratisspel

Omsättningskrav: 1x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spikat igen

Nederländerna har en sista träningslandskamp innan EM drar igång. De stod för ett stabilt EM-kval och knep en förväntad andraplats bakom storfavoriten Frankrike. Försvaret visade vägen i flera av matcherna och de har stark försvarsuppsättning med Van Dijk, De Ligt, Ake, Van de Ven, Dumfries och flera. Nederländerna har hållit nollan i fem av deras sex senaste landskamper.

I senaste landskamperna har även offensiven levererat med fyra mål mot både Kanada och Skottland. I genrepet förväntas Nederländerna ställa upp med en stark elva då bland annat Van Dijk, Xavi Simons, Dumfries och Gakpo inledde på bänken mot Kanada. Men trots ett stort favoritskap och en stark elva, kan Island bli en tuff nöt att knäcka. Hemmalaget förväntas spika igen bakåt och därmed hänger vårt målspel på hur många bollar Nederländerna får in bakom Islands målvakt. Vi tror på ett tydligt övertag, men inte på någon storseger.

Skräll mot England

Island stod för en rejäl skräll i deras senaste landskamp. De stod för en kanoninsats borta mot England och vann till slut med 0-1. Trots ett rejält tryck lyckades Island att spika igen mot ett stjärnspäckat England,  Där visade de prov på vad ett hårt arbetande kollektiv kan uträtta tillsammans. Island höll inte riktigt måttet i EM-kvalet men stod ändå för flera stabila insatser.

De höll bland annat nere siffrorna mot storfavoriten Portugal, med en 2-0 och en 0-1 förlust. Gästerna trivs i de matchbilderna där de kan falla lågt med hela laget. De lägger ner ett hårt arbete i defensiven och täcker stora ytor, vilket gör det svårt för motståndarna att bryta sig igenom. Island har endast släppt in totalt två mål i deras sex senaste landskamper. De har en god form inför måndagen och fick sig en rejäl självförtroende-boost av segern mot England. Vi tror att Island håller nere siffrorna under måndagen!

fotboll, Landskamp
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:45
Nederländerna - Island
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.