Daniel Jacobsson|8 juli, 2024, 20:00

Jag väljer att spela på hemmalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Argentina ser väldigt stabila ut.

  • Fler spelare än just Lionel Messi prestererar.

  • Kanada har gjort det fantastiskt, men med risk att bli aningen tunna här.

  • Lagen möttes i gruppspelet – 2-0 Argentina då.

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Stormar mot guldet

Argentina ser otäckt trygga och stabila ut inför semifinalen i Copa America mot Kanada. Visst att man fick en del problem i kvartsfinalen mot Ecuador, men innan dess har man inte släppt till ett dugg. Defensiven ser väldigt stark ut och det gjorde den även mot Ecuador, som något oväntat kvitterade i matchens slutsekunder. Straffläggningen löste man precis som tidigare och semifinalen säkrades. Nu väntar Kanada, en motståndare som man redan har stött på under årets turnering. Lagen möttes i gruppspelet där Argentina visade klass och blev aningen för starka.

Jag skulle gissa på samma dominans i det här mötet. Argentina har dessutom fått ett lite wake-up-call efter kvartsfinalen, något som kan vara nyttigt inför semifinalen mot Kanada. Christian Romero och Lisandro Martinez har en uppgift framför sig: stoppa Cyle Larin och Jonathan David, medans andra spelare får hålla koll på ytterspringaren Alphonso Davies. Nej, här blir man återigen för stora och vinner bekvämt. Jag klickar handikappspelet till över två gånger degen hos Bet365.

Uppnått målet

Otroliga Kanada har för det första gått längre än hemmanationen USA och därefter överträffat förväntningarna. Nu väntar en semifinal mot mästarlaget Argentina och bara det är en bedrift i sig. Även Kanada var inblandade i ett dramatiskt straffavgörande i kvartsfinalen och gick, som ni förstår, segrande. Storstjärnorna Cyle Larin, Jonathan David och Alphonso Davies har presterat starkt såhär långt och är den främsta anledningen till att Derek Cornelius fortsatt inte återvänt till Malmö.

Nu väntar Argentina, som sagt. Ett väldigt tufft motstånd och det är ingen som tror att kanadensarna skall gå segrande ur det här. Målet kommer säkerligen vara att försvara starkt och stänga ner storstjärnorna i Argentina. Det försökte man med i gruppspelet och när argentinarna lägger in ytterligare en växel kommer det inte fungera nu heller. Jag håller Argentina väldigt högt, som så många andra, och tror att förväntningarna på landslaget håller ut även den här gången. Kanada tackar för sig efter ett lyckat mästerskap.

fotboll, copa america
|
units: 2/5 - spelstopp: 02:00
Argentina - Kanada
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.