Match: New York Knicks-New Orleans Pelicans (NBA) | Speltips: Knicks | Odds: 1,60 | Spelstopp: 01:30 | Spelbolag: COOLBET

New York Knicks siktar på en numera sällsynt seger när New Orleans Pelicans kommer på besök inatt.

Hemmalaget går igenom en väldigt jobbig period för tillfället. Efter den imponerande bortasegern mot Milwaukee Bucks i förrgår så trodde många att det var vändningen på en dyster period med sex raka förluster, så blev inte fallet dock. För så sent som igår så åkte Knicks på säsongens 20:e förlust borta mot Indiana Pacers, och det var en tung förlust rent mentalt. Att studsa tillbaka på ruta ett är inte det lättaste, och en seger inatt är mer eller mindre ett måste för att åter finna självförtroende och göra det bästa av situationen den här säsongen. Nattens motståndare, New Orleans Pelicans, har själva hamnat i en mindre svacka. Förlusten senast mot Boston Celtics var lagets tredje raka förlust, och jag tror inte man har något att hämta i Madison Square Garden inatt.

New York Knicks har vunnit de två senaste hemmamatcherna mot New Orleans, och chanserna till tredje raka hemmasegern är stora inatt. Man är i grund och botten ett starkare lag och jag tror man löser en seger inatt – ettan spikas till 1,60! Lycka till vid rygg!