Match: Västerås-Almtuna | (HockeyAllsvenskan) | Speltips: Över 4,5 mål | Odds: 1,75 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Coolbet

Hemmalaget Västerås är fortfarande innehavare av jumboplatsen i ligan, förlorar de flesta av matcherna och ofta utan att i närheten av poäng. Men nu har man faktiskt tagit poäng i två raka matcher, dessutom mot två av ligans topplag. Senast spelade med oavgjort mot IK Pantern och dessförinnan bortaslog man Västervik, riktigt starkt gjort faktiskt. Det är dock omöjligt att säga om detta varit rena tillfälligheter eller om man är på väg att klättra uppåt, kanske en blandning av båda alternativen.

Inte heller Oskarshamn har haft någon lyckad säsong såhär långt men man ligger något bättre till jämfört med Västerås. Man hade en fin period under december där man vann fyra raka matcher och stod för flertalet bra insatser mot bra lag. Nu har det dock vänt igen, fyra raka förluster men samtidigt ska det sägas att man mött väldigt bra lag.

Jag tror på en riktigt jämn match som kan komma att svänga rejält, vem som vinner är dock högst oklart. Men Oskarshamn ser sin chans att ta en seger här men det gör även Västerås som har två raka matcher med poäng. Båda lagen vet vi kan göra mål men även läcka rejält bakåt när det vill sig illa, exempelvis såg vi det förra veckan när Oskarshamn släppte in 7 mål mot Almtuna. Jag tror på en målrik kväll och 1,75x pengarna på över 4,5 mål känns som ett fint spel.

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet