Match: Andorra-Schweiz (VM-kval) | Speltips: Schweiz över 3,5 | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Lilla Andorra tar emot Schweiz och det ska väl inte vara något snack om saken? Att Schweiz inte tar en komfortabel seger finns inte på kartan.

Jag rekade både hörnspelet och målspelet när Andorra ställdes mot Portugal och det var aldrig några frågetecken. Portugiserna skrapade på egen hand femton hörnor och lyckades sätta sex bollar bakom hemmalagets keeper, och frågan är hur många bollar Andorra nu släpper in mot samma Schweiz som slog just Portugal med 2-0, och som senast tog en riktigt stark trepoängare borta mot Ungern efter en 3-2-vinst. Schweizarna ser riktigt heta ut för tillfället, och fortsätter man på den inslagna vägen lär man inte stöta på några större problem i jakten på VM-spel 2018.

Med spelare som Shaqiri, Seferovic, Embolo och Mehmedi är den schweiziske offensiven urstark och visst ska det bara lossna ordentligt målmässigt mot ett uselt Andorra som redan släppt in sju mål utan att göra en enda. Men vem förväntade sig något annat egentligen? Laget förväntades bli gruppens slagpåse och visst ser det ut att bli så.

Jag synar Schweiz över 3,5 mål till finfina 1,80, tror starkt på denna- Lycka till vid rygg!