Match: Estland-Grekland (VM-kval) | Speltips: Grekland | Odds: 1,72 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Estland tar emot ett riktigt formstarkt Grekland i kvalets tredje omgång, och här tror jag bortalaget har fina chanser att ta tre poäng.

Hemmalaget är inte alls formstarka trots en 4-0-seger senast, man ska inte dra allt för stora slutsatser efter den segern då Gibraltar stod för motståndet, om man nu kan kalla det för motstånd. Innan dess hade man två oavgjorda resultat och två förluster, hela 7-0 mot Portugal och 5-0 mot Bosnien. De oavgjorda matcherna? 0-0 mot Lettland och 1-1 mot Malta. Ni ser själva, uselt.

Grekland däremot ser riktigt heta ut för tillfället, fyra raka vinster mot Australien, Holland, Gibraltar och Cypern senast. 10 mål framåt har man producerat, och som de flesta vet brukar en fin offensiv och Grekland inte alls rimma lika så ofta. Måste lyfta fram anfallaren Kostas Mitroglu som varit riktigt het på sistone. Två av två segrar i kvalet har det blivit hittills, med en målskillnads på 6-1. Förväntar mig ett Grekland med ett toppat självförtroende som tar sig an Estland här, och visst ska man ha fina chanser till tre poäng med tanke på hur det sett ut på senare tid.

Jag testar raka tvåan till fina 1,72, lycka till vid rygg!