Match: Gibraltar-Belgien (VM-kval) | Speltips: Mål före 13:e minuten | Odds: 1,83 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Tror mig ha hittat ett riktigt intressant spel i mötet mellan Gibraltar och Belgien. Att detta kommer sluta med en storförlust för hemmalaget, det kan vi anteckna i förväg. Frågan är när det första målet kommer, och helt ärligt tror jag inte det dröjer allt för länge innan hemmalagets svaga defensiv straffas ordentligt av belgarnas superstarka offensiv.

Carrasco, Mertens, Lukaku och Hazard. Bara ett par spelare i Belgiens offensiv som kommer göra livet surt för Gibraltar under måndagskvällen. Att belgarna vinner med minst fem-sex-sju bollar är en riktig lådoddsare, oddset är så dåligt att jag inte finner något värde i det. Vad jag däremot fått upp ögonen för är vilken minut det första målet görs i matchen. Belgien kommer att ösa på från minut ett och Gibraltar har ingen chans att stå emot, det råder en så stor klasskillnad här att hemmalaget skulle kunna spela med 13 man och ändå inte ha skuggan av en chans, man kommer inte hänga med de kvicka belgarna helt enkelt. Och helt ärligt tror jag att nollan är spräckt innan 13:e matchminuten, det kan mycket möjligt redan stå 0-2 efter tretton minuters spel.

Att första målet kommer innan 13:e minuten ser riktigt intressant ut, och till det oddset måste jag bara testa. Lycka till vid rygg!