Match: Holland-Frankrike (VM-kval) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 2,10 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

När jag såg att Holland ställs mot Frankrike tänkte jag på överspelet direkt, och när jag tog en titt på oddset fick jag en mindre chock. Över 2,5 ger hela 2,10, det är ett riktigt fint odds som inte går att blunda för.

Holland följde upp krysset mot Sverige i första kvalomgången med att spöa Vitryssland med 4-1 senast, och offensiven med stekhete Quincy Promes i spetsen ser faktiskt rätt vass ut. Dock lämnar försvaret en hel den att önska, men det ser vi som en fördel! Även Frankrike har fick det att lossna framåt senast efter 4-1 mot Bulgarien, där Griezmann och Payet satte varsin balja samtidigt som Gamerio satte två. Detta är en ytterst viktig match för båda lagen i jakten på VM 2018, där den största pressen ligger på holländarna som misslyckades med att ta sig till EM senast. Tror på en väldigt underhållande match där båda lagen går för segern, inga parkerade bussar här inte.

Tycket det finns gott om offensiv kvalité i båda lagen för att lösa denna lina, kollar vi på lagens fem tidigare möten har tre matcher gått över 3,5-linan. Och då har matcherna slutat 2-3, 4-1 och 3-2. Till 2,10 måste jag bara testa överspelet, lycka till vid rygg!