Match: Sverige-Bulgarien (VM-kval) | Speltips: Sverige | Odds: 1,50 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Dags för våra blågula hjältar att ta tre ytterst viktiga poäng i jakten på VM-platserna. Sverige har inlett kvalet väldigt bra, med fyra poäng efter två möten med Holland och Luxemburg. Helt klart godkänt, även om spelet inte sett sådär jättebra ut.

Sverige, Frankrike och Holland parkerar alla i toppen av tabellen med fyra inspelade poäng var, detta är ett perfekt tillfälle för svenskarna att ta sig upp på andraplats eller till och med förstaplats då Holland och Frankrike ställs mot varandra. Hade varit en väldigt viktig seger rent psykologiskt, speciellt om det skulle sluta oavgjort mellan holländarna och fransmännen. Att toppa tabellen efter tre spelade kvalomgångar hade säkerligen höjt moralen och självförtroendet i den svenska truppen, och då hade man på allvar kunnat börja tro på avancemang. Tongångarna hade varit helt annorlunda då.

Sverige har, ur ett historiskt perspektiv, ett mentalt övertag mot Bulgarien då man vunnit de fem senaste mötena över åren, eller vad sägs om 3-0, 3-0, 5-0, 1-0, 1-0? Sån statistik är inte att underskatta, sitter väl i spelarnas skallar under matchen. Tycker hemmalaget har fina chanser till tre poäng nu när det verkligen gäller, och visst testas den raka ettan. 1,50 är inget superodds men det får duga! Lycka till vid rygg!