Match: Oklahoma City Thunder-Houston Rockets (NBA) | Speltips: Houston över 54,5 HT | Odds: 1,75 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: COOLBET

Nattens hetaste match är utan tvekan mötet mellan Oklahoma City Thunder och Houston Rockets, två väldigt formstarka lag. Här tror jag mig ha hittat ett riktigt intressant spel.

Jag har beslutsångest deluxe här. Ettan lockar, tvåan lockar, överspelet lockar, ja allt lockar i den här matchen som kommer bjuda på allt möjligt. Dock har jag fastnat för ett riktigt intressant spel som jag tror starkt på, Houston över 54,5 poäng i första halvlek. Båda lagen är riktigt formstarka för tillfället, Oklahoma har plockat sex raka segrar och Houston har fyra raka segrar i bagaget, samt sex segrar totalt på de sju senaste. Anledningen till att jag tror på detta spel är enkel, Houstons offensiv är ruggigt stark. Mot Oklahoma kan det komma att bli ett riktigt svängigt tempo och att man löser minst 55 poäng redan i första halvlek ser jag inte alls som omöjligt. Senast krossade man Lakers med hela 134-95, och bara i den första quartern satte man hela 43 poäng. I halvtid hade man fixat 67 poäng.

Förväntar mig som sagt en riktigt svängig match där offensiven står i fokus, och jag tror gästerna löser linan! Missa för allt i världen inte kampen mellan Westbrook och Harden. Lycka till vid rygg!