Match: Algeriet-Portugal (OS) | Speltips: Portugal | Odds: 1,75 | Spelstopp: 17:59 | Spelbolag: Bethard

Dagens andra speltips för min del blir på OS och matchen Algeriet-Portugal i sista gruppspelsmatchen för lagen. Portugal har inlett väldigt bra medan Algeriet har gått desto sämre.

Portugal har inlett sitt OS spel på ett magnifikt sett med segrar i båda sina matcher. Man inledde med att slå Argentina med 2-0 på ett stabilt sett, därefter slog man Honduras med 2-1. Nu kan man säkra förstaplatsen genom att vinna ikväll och därmed få ett enklare motstånd i slutspelet. Det finns chans för Honduras att kliva om Portugal vid en seger med flera mål idag. Därför tror jag Portugal kommer gå ut laddade och se till att det inte sker.

Algeriet har däremot startat på ett sämre vis med två raka förluster vilket betyder att man är ute ur turneringen. Både Honduras och Argentina har slagit laget och nu tror jag inte man har motivationen för att ladda om inför ikväll.

Överlag ska Portugal vara ett bättre lag här och framförallt då det skiljer mycket motivation mellan lagen. Jag testar raka tvåan till 1,75x hos Bethard. GL!