Match: Lugano-Sion (Schweiz – Super League) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,72 | Spelstopp: 19:45 | Spelbolag: Bet365

Jag vänder blickarna mot Schweiz där jag tror mig har funnit en väldigt intressant övermatch, mötet mellan Lugano och Sion.

Schweiziska Super League måste nog vara Europas målgladaste liga. Där bjuds det alltid på målrika och underhållande matcher, och då jag verkligen gillar att spela på övermatcher har jag hittat ett och annat fint överodds i Schweiz den senaste tiden. Nu har jag fastnat på mötet mellan Lugano och Sion där jag tror vi kommer att bjudas på ännu en målrik match.

Det är dags för den fjärde ligaomgången, och båda lagen har inlett säsongen knackigt med en seger och två förluster var. Samtliga av Sions tre matcher har slutat med minst tre mål (1-3, 2-1, 3-0), och två av Luganos tre matcher har slutat med minst tre mål (0-2, 1-2, 1-2). Båda lagen kommer att gå för tre poäng. Kollar vi inbördesstatistiken mellan lagen ser vi att det brukar sluta med målkalas när lagen ställs mot varandra, eller vad sägs om dessa resultat de senaste fem mötena:

1-3
0-6
3-0
0-3
2-3

Tjugoett mål på de fem senaste, det är en ganska tydlig indikation. Oddsen på över 2,5 i den schweiziska ligan brukar ligga på 1,40-1,50 men här får vi alltså hela 1,72 på över 2,5, ett mycket fint odds. Två målglada lag som alltid bjuder på underhållande möten, och inbördesstatistiken talar sitt tydliga språk. Jag synar till det höga oddset – här blir det många mål!