Match: Norrköping-Häcken (Allsvenskan) | Speltips: Under 3,5 mål | Odds: 1,67 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: Bethard

Vi får börja med att be om ursäkt för att vi inte publicerade några speltips åt er läsare igår, det berodde på att det knappt fanns några matcher och de som fanns var i våra ögon väldigt svårlästa. Mycket cupmatcher fanns det bl.a i England men jag tyckte inte det fanns något värde då det ofta blir skrällar i turneringar och det blev några sådana även igår.

Idag har jag i mitt tycke funnit ett fantastiskt fint spel, spelvärdet i under 3,5 mål tycker jag är stort och vi får hela 1,67x degen på det. Samtidigt ska vi inte underskatta båda lagens kapacitet när det kommer till att göra mål men att det blir fyra mål i en toppmatch som den här ser jag som en relativt liten chans.

Häcken startade säsongen på sämsta möjliga vis genom att förlora match på match, det efter att ha levererat på försäsongen. Allt eftersom har man dock kommit igång och nu rullar maskineriet på riktigt bra. Man kommer senast från en seger mot Elfsborg i en match där man imponerade från start till slut. Däremot har man offensiva krafter borta, Paulinho är fortfarande inte tillbaka och Samuel Gustafsson lämnar nu i dagarna för Serie A. Det är två tuffa avbräck och frågan är, hur påverkade kommer Häcken bli av detta? Jag tror vi kommer få se en tydlig skillnad även om såklart laget är bra.

Norrköping ligger ett poäng bakom Malmö FF som leder serien och man jagar nu sitt andra raka guld. Man lär dock få det tuffare framöver då målsprutan Kujovic lämnat laget och precis som för Häcken kommer offensiven förmodligen bli sämre.

Nu är det ett möte mellan två jämna lag som båda jagar poäng och jag har svårt att tro att vi kommer få en målglad match. Båda lagen saknar flera offensiva krafter vilket kommer bli kännbart för lagen. För mig är det därför osannolikt bra att vi får 1,67x på under 3,5 mål, vi testar!