Match: Ingolstadt-Hertha Berlin (Bundesliga) | Speltips: X2 | Odds: 1,60 | Spelstopp: 15:29 | Spelbolag: LeoVegas

Det blev tyvärr en förlust och en vinst igår, hockeyn svek oss fullständigt. Nya tag idag!

Hemmalaget Ingolstadt ska idag försöka ta sin första seger för året efter att ha spelat 1-1 mot Hamburg SV i premiären. Det lär däremot inte bli en lätt uppgift för laget då man möter ett riktigt bra lag samtidigt som man själva inte riktgt är så bra som man önskar. Faktum är att man har hela 13 matcher utan seger men då är givetvis förra säsongen resultat medräknat. Det tror jag dock har betydelse eftersom större delen av laget är kvar och känner att man har svårt att vinna. Senast man spelade så var motståndarna Nürnberg som spelar en serie under och trots att man spelade med ordinarie lag så blev det återigen förlust.

Hertha Berlin som bortalaget heter tror jag mycket mer på. Man har vunnit 10 av de senaste 13 matcherna och förlusterna har i stort sett kommit mot ett par storlag. I premiären tog man en fin skalp när man slog Friburg med 2-1 i en match som avgjordes sent men Berlin hade kontroll på matchen rakt igenom.

Den dåliga formen Ingolstadt hade under förra säsongen har följt med in till även denna säsong verkar det som. Försäsongen har kantats av nederlag mot sämre lag och inget verkar tyda på att man är påväg uppåt. Hertha Berlin ser dock mycket bättre ut med många segrar, få förluster och en vinst i premiären. Av den anledningen så testar jag X2 hos LeoVegas till 1,60 som är väldigt spelvärt.