Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spezia löser spelet i åtta av sina nio senaste matcher

  • Sampdoria löser spelet i nio av de tio senaste

  • Båda lagen kommer med högt självförtroende efter att Spezia besegrade Napoli och Sampdoria besegrade Inter senast

  • Spezia har snittat 3,55 mål per match sett till de nio senaste matcherna

  • Sampdoria har snittat 3,33 mål per match sett till de nio senaste

Underhållning att vänta?

Spezia är som bekant nykomlingar i Serie A och får godkänt hittills. Man har två poängs marginal till nedflyttningsstrecket och därtill en match mindre spelad än sina konkurrenter. Efter att ha haft åtta raka ligamatcher utan vinst och ett mål i baken mot Napoli i senaste omgången, så lyckades Spezia vända och vinna mot giganterna. Man är alltså tillbaka på vinnarspåret här så det ska bli intressant att se vad man kan hitta på mot Sampdoria.

Även om Spezia lämnat en del att önska resultatmässigt på senaste tiden så har man bjudit på mängder av mål. I hela åtta av lagets nio senaste matcher har båda lagen lyckats näta och i fyra av dessa har man bjudit på minst fyra mål totalt. Med tanke på att Sampdoria kommer med i princip samma generösa målfacit så har jag svårt att se en tillknäppt tillställning här.

Sitter i nio av de tio senaste

Likt Spezia blev det succé för Sampdoria med i senaste omgången. Efter mål av Candreva och Keita i första halvlek kunde Sampdoria gå segrande ur sitt möte mot Inter och kunde således hoppa upp på en elfteplacering i tabellen. Efter en tid med ett riktigt tufft spelschema där laget förutom Inter stött på såväl Sassuolo som Roma väntar ett betydligt mer bekvämt schema framöver.

Sampdoria löser vårt spel, att båda lagen gör mål, i hela nio av sina tio senaste matcher (!), och måndagens möte mot Spezia lär inte bli något undantag. Sampdoria har endast lyckats hålla nollan en enda gång den här säsongen, i en match mot Lazio ända tillbaka i oktober.

Båda lagen kommer alltså med ett högt självförtroende efter senaste omgången, samtidigt som båda lagen dessutom alltjämt bjuder på svängiga, målrika tillställningar.

Mål åt båda håll!

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/1 kl 16.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.