Jag väljer att använda dubbelchansen, resultatet blir oavgjort eller Paraguayseger. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Paraguay har vunnit det tre senaste mötena mot Chile.

  • Chile är utan seger i deras sju senaste matcher.

  • Paraguay är obesegrade i deras tre senaste matcher.

  • Paraguay är fortfarande med och utmanar om ett VM avancemang.

  • Chile har tappat för många poäng och kommer missa avancemang till VM.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Oavgjort eller Paraguay hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Stor besvikelse

Chile har varit detta VM-kvalets stora besvikelse, med bara sju inspelade poäng hittas de på en åttonde plats i kvalet. De har sju poäng upp till till femte platsen som innebär fortsatt kvalspel för VM-biljetten. Jag räknar bort deras chanser helt trots att det teoretiskt hade gått om Chile står för ett mirakel. Ingenting i spelet har talat för att Chile skulle ha det i sig. Chile är utan en enda seger på deras sju senaste matcher. Ingenting i spelet har funkat trots att laget på pappret faktiskt är bra. I första matchen under denna samlingen åkte Chile till Peru, där de återigen förlorade. Förlustsiffrorna skrevs till 2-0 där Chile som kollektiv återigen inte fick det att funka. Förlusten senast gör att  de flesta nu är övertygade om att Chile missar sitt andra raka VM.

Paraguay är även de utanför avancemangs platserna dock har det bara två poäng upp till femte platsen. Paraguay är i behov av att få med sig resultat om VM 2022 ska bli en verklighet. Spelet på sistone har imponerat och till denna matchen kliver man in med poäng i det senaste tre matcherna. I första matchen av den samlingen tog Paraguay en väldigt imponerande poäng hemma mot Argentina. Resultat var absolut välförtjänt och poängen kan bli väldigt viktig för Paraguay när vi sammanställer detta kvalet.

Märklig oddssättning

Trots detta kvalspelet och längre tid av sämre prestationer av Chile är de faktiskt favoriter hos spelbolagen. Jag anser att oddsbolagen är väldigt snett på det i deras analys här, vilket bara är tacka och ta emot. Inte mycket i Chiles spel talar för en hemmaseger mer än att det på pappret har ett bra lag. vilket jag tror är förklaringen till denna oddssättningen som ger Chile favoritskapet. Jag misstänker även att Chile kommer visa på saknad motivation när de inte längre har en rimlig chans på VM avancemanget.

Paraguay kliver in i denna matchen med en oerhört stark insats senast, självförtroendet är högt och poäng här är ett måste om de ska utmana om platserna till VM. Paraguay har vunnit det tre senaste mötena mot Chile och motivationen är hög då de fortfarande är med i racet om VM platserna. Givet förutsättningarna synar jag därför att Paraguay inte förlorar denna matchen. Jag använder mig av dubbelchansen och mitt spel blir att matchen antingen slutar oavgjort eller med en Paraguay seger. 

fotboll, VM kval
|
units: 3/5 - spelstopp: 02:00
Chile - Paraguay
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.