Kroatien hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/10 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Kroatien är det starkare laget.

  • Kroatien har spelare som Luka Modric, Mateo Kovacic och Ivan Perisic i truppen – med flera individuellt starka spelare.

  • Visst, Kroatien hade sin topp under senaste mästerskapet och har väll inte riktigt hitta tillbaka, men här är man favoriter.

  • Vi hoppas innerligt att Sverige skall kunna skrälla här, men realistiskt sätt har Kroatien goda möjligheter till vinsten.

  • Kroatien slog Schweiz senast, med ett halvt roterande lag, starkt och man går in i Sverige-matchen med självförtroende.

Söker sin första seger

Kroatien har precis som Sverige haft det tufft med både Frankrike och Portugal hittills. Två raka förluster speglar dock inte den trupp som Kroatien sitter inne på, det här är en stornation som har alla kvalitéer till att fortsätta vara det i framtiden. Sverige ställs dock inför den uppgift som ses som ”enklast” i den här UEFA Nations League-gruppen. Men någon enkel uppgift lär det inte bli, Kroatien har tillräckligt med klass för att göra den här bortamatchen till ett helvete för svenskarna.

Här ser Kroatien sin chans att knappa in tre poäng på de andra toppnationerna i gruppen. Det här är en match som både Kroatien- men också Sverige måste vinna. Det återstår att se om Sverige kan stå emot den lite högre individuella klassen. Jag klickar den raka ettan, då vi får ett fint och mycket roligt odds på Kroatien-vinst!

Sista chansen

Sverige har imponerat förr och har spelat mot både Frankrike och Portugal utan att göra bort sig. Man har stått för ständigt starka prestationer och jag räknar med att den nästa kommer här. Kroatien är ett landslag som är högt rankat och har världsspelare på många av positionerna. Men är landslaget verkligen så dominant som man kan tänka sig? Tveksamt, men jag tror att man klarar av att besegra Sverige över 90 minuter på hemmaplan. Sverige kommer göra det till en tuff uppgift för Kroatien den här kvällen och det lär vara ett suget, taggat och mycket bra inställt Sverige som åker till Kroatien efter Ryssland-vinsten.

Dessutom har Sverige vilat sina bästa spelare till den här matchen, så räkna med att man kommer med en stark laguppställning här. Tror dock att det inte räcker hela vägen, men hoppas få se en stark blågul prestation. Kroaterna vinner, men inte så övertygande som tänkt.

Speltips.se ger tipset:

Kroatien hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 9/10 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.