New England Patriots är tillbaka på Gillette Stadium efter två raka bortamatcher, under natten till fredag så gästas man av New York Giants. Patriots har sett ut som ett maskineri som bara plöjer sig förbi motstånd efter motstånd och jag tror det kommer fortsätta även i den här matchen!

Match: New England Patriots – New York Giants (NFL) | Speltips: New England Patriots -13.5 (Asian Handicap) | Odds: @1.66 | Units: 3/5 | Spelstopp: 02:20

Rygga till 1.66 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Obesegrade såhär långt

Hemmalag i den här matchen är alltså New England Patriots som kommer till den här matchen utan att ha förlorat en ända match på de fem inledande omgångarna. Dock har man kanske inte blivit riktigt testade då man inte mött de absolut bästa lagen än men det spelar inte så stor roll då det fortfarande är imponerande att vara 5-0. Offensiven har slängt upp stora siffror på tavlan men mot bra defensiver som mot t.ex. Buffalo Bills hade man svårt att göra poäng då man bara fick upp 16. Dock så gör man i snitt 31 poäng per match den här säsongen och det är något man kommer vilja hålla vid när man nu blickar framåt.

Defensiven är det som verkligen har visat upp sig från sin absolut bästa sida. Man har inte låtit motståndare göra mer än 14 poäng i en match och i tre av de fem inledande omgångarna har man bara låtit motståndaren göra sju eller färre poäng. Den här matchen ställs man mot en quarterback som har visat att han kan blixtra till men det är Giants offensiva skador som gör att det här kommer bli en tuff match för Jones.

Är Patriots bara fokuserade från start så finns det alla möjligheter i världen att vi kommer få se ännu en överkörning från deras sida.

Tunga avbräck

New York Giants inledning av den här säsongen har varit lite som en berg-och dalbana och nu är frågan ifall quarterbacken Daniel Jones kan studsa tillbaka och hjälpa laget. Efter att man bytt från Eli Manning till Jones så vann Giants två raka matcher men det var mot försvarslinjer som haft det väldigt tufft. I söndags mötte Giants ett väldigt bra Vikings försvar och han såg inte lika dominant ut som i de tidigare matcherna. Han kastade bara för 182 yards, hade en touchdown och en interception. När man nu gå framåt så är det en hel del frågetecken kring hur Jones kommer tackla det här. Kommer han göra som tidigare när han haft en tuff match, studsa tillbaka och göra bra ifrån sig igen? Eller kommer lag att lära sig hur han spelar och sätta stopp för det? En sak är säker och det är att Patriots tränare Bill Belichik är en av de bästa tränarna i världen och han kommer absolut att ha scoutat sönder Jones.

Giants defensiva linje har inte varit speciellt bra under inledningen av säsongen och man kommer minst sagt att ha händerna fulla om man ska kunna ha nåt att säga till om mot Patriots. Viktigt att poängtera är att wide receivern Sterling Shepard är skadad och runningbacken Saquon Barkley är oviss till spel, två oerhört tunga avbräck för Giants offensiv. Utan dem kommer man få svårt att skapa något offensivt.

Speltips: New England Patriots -13.5 (Asian Handicap)

Jag väljer att spela New England Patriots -13.5 (Asian Handicap) i den här matchen. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Alla ögon kommer vara på Jones, frågan är om han verkligen kommer kunna mantla det ansvaret såhär tidigt mot ligans bästa lag. Jag tror inte det.

  • Giants lär få klara sig utan Shepard och Barkley, bland de två absolut bästa i Giants offensiv om inte dem bästa. Kommer bli väldigt svårt att göra något mot Patriots extremt bra defensiv.

  • Spelet sitter i fyra av Patriots inledande fem matcher.

  • Spelet satt i Giants senaste match när man förlorade mot Minnesota Vikings.

  • Patriots har i tre av sina fem matcher inte låtit motståndaren göra mer än sju poäng, extrema siffror!

Högst odds hittade jag 9/10 kl 11:30 hos Unibet som ger 1.66. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.66 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.