Jag väljer att spela på Tyskland -1,5 mål i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Under Hansi Flick som tränare har Tyskland visat klassen.

  • Spelet har suttit i tre av Tysklands fyra senaste matcher.

  • Tyskland har stått för tolv mål framåt i deras senaste tre matcher.

  • Det råder klasskillnad mellan lagen, Tyskland givna favoriter.

  • Nordmakedonien har lämnat planen mållösa i två av deras fyra senaste matcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Tyskland – 1,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Chocken senast

Tyskland åker till Nordmakedonien för deras åttonde match i detta VM-kvalet där det finns revansch att utkräva. Nordmakedonien tog en mycket överraskande seger på bortaplan i första mötet mot Tyskland. Det har hänt en del i Tyskland sen dess, största förändringen är att de numera tränas av Hansi Flick. Efter tränarskiftet har Tyskland tagit fyra raka segrar och den tyska maskinen tycks vara tillbaka. Tyskland leder gruppen med arton inspelade poäng på sju spelade matcher. De kan med en seger i matchen mot Nordmakedonien säkra en VM-biljett i praktiken. I första matchen under denna samlingen tog Tyskland emot Rumänien där de vann med 2-1. Segern satt långt inne i en match där Tyskland hade de tuffare än förväntat. Det var Tysklands hittills svagaste insats med Hansi Flick vid rodret.

Nordmakedonien kliver in i matchen mot Tyskland med ett högt självförtroende efter segern senast mot Liechtenstein. Där vann de mot gruppjumbon med hela 0-4. Vinsten var väldigt viktig efter tre raka oavgjorda resultat i det tre föregående matcherna. Segern innebär att Nordmakedonien återigen är uppe på andraplatsen i gruppen. Det utmanas framförallt av Armenien som likt Nordmakedonien har tolv poäng. Detta mötet är därför väldigt viktigt för Nordmakedonien, där de återigen vill stå för en överraskning likt senast mot Tyskland.

Imponerat

Tyskland har imponerat väldigt mycket efter sommarens EM och har nu chansen att säkra VM avancemanget i detta mötet. Det finns även revansch att utkräva från mötet senast mot Nordmakedonien. Jag ser Tyskland som givna favoriter i denna matchen. Vilket även är tydligt på oddset på en bortaseger som står väldigt lågt. Jag anser därför att spelet på enbart en Tysklandsseger saknar spelvärde. Jag synar därför att Tyskland vinner med minst två mål i mötet mot Nordmakedonien

Trots segern i första mötet för Nordmakedonien mot Tyskland ser jag inte att de återigen ska kunna skrälla. Nordmakedonien har ett bra lag men de är inte i närheten av att ha Tysklands enorma spets och bredd. Tyskland har med sitt offensiva spel varit glödheta framåt på sistone. De har stått för tolv mål framåt under deras tre senaste matcher. Det har lett till att Tyskland vunnit med minst två mål i tre av deras fyra senaste matcher. Nordmakedoniens offensiv har även mot tuffare motstånd haft det svårt. De har lämnat planen mållösa i två av deras fyra senaste matcher. Givet dessa förutsättningar känns spelet självklart!

fotboll, VM kval
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:45
Nordmakedonien - Tyskland
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.