Över 2.5 mål hos betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/10 kl 09.28

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Norge har löst överspelet i fem raka landskamper.

  • Rumänien har löst spelet i tre av deras fyra senaste landskamper.

  • Norge besitter en sylvass anfallsduo i form av Håland och Sorloth.

  • Spelet satt senaste gången dessa drabbades samman i Norge.

  • Rumänien besegrade Österrike med starka 2-3.

Målfarlig anfallsduo

Det spelas en hel drös med matcher i UEFA Nations League under söndagen också. Vi lägger fokuset på grupp B1 där vi hittar bland annat grannlandet Norge och Rumänien. Dessa två landslagen drabbas samman i Oslo och närmare bestämt Ullevaal under söndagskvällen. Med hemmaplan är Norge favoriter inför detta mötet, men vi väljer att undvika 1X2-marknaden.

Undertecknad har istället hittat ett fint målspel inför söndagens batalj. I skrivande stund hittas Norge på en tredjeplats i gruppen med tre inspelade poäng. Grupp B1 ser oerhört jämnt ut redan efter två spelade gruppspelsmatcher, det ser ut att bli tre landslag som tävlar om den eftertraktade förstaplatsen. Norge förlorade den första Nations League-landskampen mot starka Österrike, men därefter kom ett riktigt styrkebesked för Lagerbäcks mannar. Norge utklassade Nordirland med hela 1-5 och anfallsduon Håland och Sorloth var stekheta tillsammans. Norge har bjudit på väldigt målrika matcher under den närmaste tiden – och med en så pass målfarlig anfallsduo tror vi på ännu en målrik tillställning!

Underskattade gäster

Det är alltså Rumäniens landslag som reser till Norge inför söndagens Nations League-batalj. Norge är favoriter inför detta mötet enligt oddssättarna, men vi höjer ett varningsfinger för underskattade Rumänien. Gästerna har presterat bra i Nations League-gruppen och är fortsatt obesegrade i B1. Det har blivit en vinst och en oavgjord såhär långt.

Rumänien spelade ut Nordirland i första gruppspelsmatchen men fick inte det önskade resultatet med sig. De ledde med 1-0 under en lång period med Nordirland hittade kvitteringen i slutminuterna. Rumänien hade 72% bollinnehav och tillräckligt mycket med chanser för att döda matchen under ett tidigare skede. Men besvikelsen lade sig snabbt när de sedan besegrade Österrike med starka 2-3. Undertecknad anser att Rumänien är kraftigt underskattade i landslagssammanhang, vi tror mycket väl att gästerna kan bidra till vårt målspel inför söndagen. Spelet har suttit i tre av deras fyra senaste landskamper.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/10 kl 09.28

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.