Joakim Östman|9 november, 2021, 13:34

Jag väljer att spela på Philadelphia ML i den här matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Philadelphia har varit starka hemma i Wells Fargo Center under inledningen.

  • Toronto har ett svagt bortafacit hittills under säsongen med bara en seger.

  • Philadelphia har inlett säsongen starkt och vann senast.

  • Toronto har inte övertygat under inledningen på säsongen.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Philadelphia ML hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Inlett starkt

Philadelphia som var väldigt aktiva under sommaren på marknaden med att förstärka laget har fått en bra start på säsongen. Efter missat slutspel förra säsongen var GM Chuck Fletcher fast beslutsam att ändringar i truppen behövde göras. Flyers trejdade till sig spelare som Ryan Ellis, Rasmus Ristolainen och Cam Atkinson. En förändring var nödvändig eftersom Philadelphia hade kört fast något med truppen de hade. Så här långt in på säsongen har det blivit önskad effekt. Flyers har efter deras tio inledande matcher ett facit på 6-2-2 vilket ger de en fjärde plats i Metropolitan Divison. Med mindre spelade matcher än lagen framför får man säga att inledningen på säsongen av Flyers är klart bra.

I Toronto finns det bara en sak som gäller denna säsongen och det är att bevisa sig i ett kommande slutspel. Efter säsonger av liknade uttåg och samma besvikelse, har Toronto fått en stämpel på sig att ha en spelargrupp som inte lyckas när det väl gäller. Laget är likt det senaste åren väldigt starkt och i grundserien har Toronto varit ett av de absolut bästa lagen senaste åren. Toronto har inlett säsongen något trögt likväl hittas de ändå på en andra plats i Atlantic Division med ett facit på 7-5-1. Toronto kommer vara ett topplag i serien under grundserien även denna säsongen men som sagt det har de varit de senaste åren också utan att nå någon framgång.

Hemmastarka 

Philadelphia kommer från en seger på bortais mot Washington där de efter en imponerande insats vann med 1-2. Nu återvänder de till hemmaplan där Philadelphia varit starka under säsongsinledningen. I Wells Fargo Center har de hittills stått för ett facit på 3-1-1 och det är ett självsäkert Flyers som tar emot Toronto. Även Toronto har varit väldigt hemmastarka under säsongen dock har de inte alls imponerat på bortais, där har Toronto hittills bara vunnit en av deras hittills fyra spelade matcher. Toronto kommer även från en förlust senast där de på hemmaplan blev överkörda, Los Angels var på besök och vann med hela 1-5 så här behöver Toronto studsa tillbaka.

Jag synar dock att det inte blir fallet i detta mötet med tanke på hur Flyers imponerat under inledningen så tror jag på en hemmaseger. Philadelphia har dessutom vad jag anser ett mycket spelvärt odds på sig vilket vi givetvis tar vara på. Toronto har ännu inte övertygat under säsongen och med deras hittills usla bortaform ska Flyers ses som favoriter. Givet dessa förutsättningar känns spelet på en Philadelphia seger självklart att klicka, till ett väldigt fint odds.

fotboll, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 01:30
Philadelphia - Toronto
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.