Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Polen har vunnit sju av deras nio senaste landskamper.

  • Ukraina har förlorat tre av deras fyra senaste landskamper.

  • Spelet satt i deras senaste inbördes möte.

  • Polen har hållit nollan i deras två senaste landskamper som var mot Bosnien och Italien.

  • Polen har endast förlorat en av deras tio senaste landskamper. Vi använder oss av insatsen tillbaka vid oavgjort.

Underskattat landslag

Landslagsuppehållet är tillbaka och spelarna kliver in i en hektisk matchperiod. Redan under onsdagen spelar flera landslag en träningsmatch, innan helgens Nations League-gruppspel är tillbaka. Det är därmed stor chans att lagen använder onsdagens träningsmatch för att låta ett antal spelare visa upp sig för förbundskaptenen. Det är därmed lite ovisst hur startelvorna kommer se ut, men vi tittar tillbaka på tidigare möten och landslagsuppehåll.

Polen har presterat bra under de närmaste landslagsuppehållen. I Nations League hittas laget i grupp A1 tillsammans med Italien, Nederländerna och Bosnien. Det är som sagt en väldigt tuff grupp där de två förstnämnda är favoriter, men Polen har visat sig vara oerhört starka och är med i kampen om förstaplatsen. Polen befinner sig högst upp i gruppen med sju inspelade poäng på fyra gruppspelsmatcher. Deras landslag besitter ett väldigt stark försvarsspel och backlinjen kan känna sig lugna med en målvakt av Szczesnys kaliber bakom sig. I spetsen hittas världens bästa anfallare just nu, nämligen Robert Lewandowski. Det återstår att se ifall målmaskinen kommer till spel under onsdagskvällen, annars besitter Polen andra duktiga anfallare som Milik och Piatek. Polen kommer till onsdagen med sju segrar utav nio möjliga.

Förlorat tre av deras fyra senaste

Gästerna Ukraina hittas också bland A-grupperna i den stundande Nations League. I grupp A4 befinner sig laget med stornationerna Spanien, Tyskland och sedan Schweiz. Ännu en tuff grupp där Spanien och Tyskland är självklara favoriter till att knipa den eftertraktade förstaplatsen i gruppen. Men Ukraina har också presterat över förväntan.

Efter fyra spelade gruppspelsmatcher befinner sig Ukraina på en tredjeplats med sex inspelade poäng. De innehar alltså lika många poäng som tvåan Tyskland och har samtidigt endast ett poäng upp till ledande Spanien. Ukrainas 1-0 vinst över Spanien senast symboliserar visserligen inte själva matchbilden, stornationen Spanien ställde upp med en relativt svag startelva men dominerade ändå fullständigt under 90 minuter. Bollen ville däremot inte in och istället kontrade Ukraina in 1-0 genom Tsygankov i den 76:e matchminuten. Noterbart är att Ukraina förlorade med 4-0 mot Spanien när motståndarna ställde upp med en betydligt starkare elva i september. Med tre förluster på deras fyra senaste landskamper väljer vi att klicka DNB-spelet till Polens favör!

Speltips.se ger tipset:

Polen DNB hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/11 kl 11.55

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.