Daniel Jacobsson|10 februari, 2024, 16:31

Jag väljer att spela på överspelet i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hemmastarka Villa.

  • Watkins, Diaby och övrig Villa-offensiv är fortsatt formstark.

  • Manchester United har inte förlorat på fem matcher. Fyra vinster och en oavgjord.

Villa Park

Aston Villa gynnas av hemmaplanen i söndagens match mot Manchester United. Här har man imponerat genom hela säsongen och jag ser inget stopp på starka prestationer inför hemmafansen. Offensiven med Ollie Watkins, Moussa Diaby och deras starka mittfält är att lita på och det är inte helt omöjligt att man slår tillbaka storklubben som kommer på besök här. Jag håller Aston Villa högre för dagen och tror att man kan göra rejäla problem för United här. Nu har man visserligen förlorat en match på hemmaplan den här säsongen, men innan dess var man obesegrade och jag tror att hemmastatistiken blir ännu finare ju längre säsongen går. Det är här man tagit majoriteten av poängen och det lär inte bli värre, som sagt.

Överspelet är kanon för dagen. Hemmalaget lägger alltid stort fokus på offensiven och kommer heller inte visa någon större respekt mot Manchester United.

Kan få problem

Manchester United har en fin form bakom sig. Fem raka matcher utan förlust och dessutom är fyra av dessa vinster. Nu väntar en tuff uppgift på Villa Park under söndagen och det återstår att se hur man kommer ut. Höjlund har kommit igång, Garnacho gör poäng efter poäng, Rashford jagar poäng och Bruno Fernandes styr och ställer precis som vanligt. Nu börjar även defensiven styras upp och det är ett stort plus. Men, den här backlinjen skall inte kunna stoppa Villas anfallare helt och hållet. Här kommer det vara öppet i många av anfallen och att klicka i kombinationen överspel och båda lagen gör mål. Jag har förtroende för Uniteds offensiv för dagen och vi kan få ett mycket underhållande möte framför oss.

Watkins, Diaby, Bailey mot Höjlund, Garnacho och Bruno Fernandes. Det kommer helt klart skapas mycket chanser i det här mötet. Över 2,5 + BLGM.

fotboll, premier league
|
units: 4/5 - spelstopp: 17:30
Aston Villa - Man United
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.