Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Krefeld har förlorat tolv av 14 matcher den här säsongen

  • Eisbären Berlin har vunnit fem av sina sju senaste matcher

  • Krefeld har varit en slagpåse hittills den här säsongen och så lär det fortsätta vara

  • Eisbären Berlin har varit otroligt starka offensivt den senaste tiden och här möter man ett defensivt svagt Krefeld

  • Krefeld har förlorat samtliga åtta matcher på hemmaplan den här säsongen

Tolv förluster på 14 matcher

Krefeld fortsätter att gå tungt och trots att man nyligen tagit sina första två segrar så är det för dåligt helt enkelt. Tolv förluster har det blivit hittills och som om inte det vore nog har man dessutom släppt in 62 mål vilket är ofantligt dåligt. Men frågan är om det här laget är så pass mycket bättre? Spelarmässigt håller ingen lagdel någon vidare klass och Krefeld skulle nog till och med få det svårt i tyska andradivisionen med det här laget.

För Eisbären Berlin finns det vissa grejer att jobba på, men hittills är man ett av lagen i den norra divisionen som ser bäst ut. Fem segrar har det blivit på sju senaste matcherna och med 13 omgångar spelade är man i delad serieledning med Fischtown. Hittills har man haft lite problem med spelet på bortais men med tanke på lagets fina form och motståndet anser jag att vinstchanserna ska vara mycket goda.

När lossnar det för toppvärvningen?

Krefeld kommer fortsätta ha problem resten av säsongen och frågan är hur pass motiverade spelarna är? Man har svårt att hålla jämna steg med samtliga lag i den här ligan och det lär inte bli bättre när slutspelet redan är ljusår bort. Krefeld har hittills spelat åtta matcher på hemmais den här säsongen och samtliga matcher har man förlorat.

Nu ställs man mot ett formstarkt Eisbären Berlin och jag ser bara en enda utväg i den här matchen, bortavinst. Gästerna har väldigt fin form och det kommer bli viktigt att hänga med i toppen för att kunna roffa åt sig ett fint utgångsläge inför stundande slutspel. Senast vann man mot Düsseldorf på hemmais och det var en viktig seger eftersom Düsseldorf smyger precis bakom Eisbären Berlin. Man har även förstärkt laget med en toppspelare i form av Zach Boychuk som haft en trevande start i sin nya klubb, men det skulle förvåna mig om det fortsätter så då Boychuk tidigare visat sig vara en notorisk poängmakare i KHL och NLA senaste åren.

Speltips.se ger tipset:

Eisbären Berlin vinner hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/2 kl 15.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.