Daniel Jacobsson|10 februari, 2024, 10:19

Jag väljer att spela på hemmalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hemmafördel.

  • Milan har fått träff på flera spelare senaste tiden.

  • Victor Osimhen är ett tungt tapp för Napoli.

Bättre

Milan har vaknat till liv och skuggar de allra hetaste topplagen i Serie A. Nu har man dessutom fått liv i fler spelare än vanligt och Chelsea-köpet Ruben Loftus-Cheek är en av dessa. Engelsmannen sticker ut rejält på Milans mittfält för stunden och det i flera segrar senaste tiden. Olivier Giroud är en annan, han blev målskytt senast och när han byttes ut ersattes det med en annan anfallare som skrev in sig i målprotokollet. Luka Jovic innebär god rotation och bra bredd i laget. Nu kommer man inte utmana Inter i år, men det finns väldigt mycket klass i det här laget för tillfället.

Här nyttjas man av dagsformen och att deras nyckelspelare är i form. Så även spelarna som man inte räknat med att kliva fram. Ettan klickas till fina 2.o6.

Avbräck

Medans skyttekungen Victor Osimhen och hans Nigeria spelar final i AFCON är det ett klubblag som spelar ett stormöte på San Siro. Napoli hade verkligen behövt sin anfallare i det här mötet, det är inte helt omöjligt att det blir avgörande. Milan har ett relativt ordinarie lag att ställa fram, minus ett par spelare som man dock kan ersätta väl. Napoli saknar mindre spelare men desto viktigare spelare för sitt lag. Jag litar inte på att Giovanni Simeone kliver fram på samma sätt som Victor Osimhen. Kvicha Kvaratskhelia är en spelare som skall nämnas, men även han drabbas av att inte radarpartnern från Nigeria finns med här.

Det blir aningen tunt i Napoli och det kommer bli avgörande. Vi får ett väldigt fint odds på värdarna och jag kan inte hålla mig ifrån att klicka i. Milan är bra för stunden.

fotboll, serie a
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:45
Milan - Napoli
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.