Match: Newcastle – Manchester United (Premier League) | Speltips: Alexis Sánchez att göra mål | Odds: @2.60 | Units: 0.5/5| Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 15:15

Toppen mot botten i Premier League – då kan nyförvärvet leverera

Målskytt i fokus

Manchester United åker under söndagen till Newcastle för match i Premier League. Det är ett hemmalag som haft det mycket tufft på sistone. På de fem senaste matcherna har man inte lyckats vinna en enda match. Bortalaget från Manchester är däremot formtoppade och har sex vinster på de sju senaste matcherna. Således tycks bortaseger vara att föredra i denna matchen.

Men i denna matchen finner jag faktiskt ett annat spel, nämligen målskyttsspelet. En av januarifönstrets mest omtalade övergångar var Alexis Sánchez från Arsenal till Manchester United. Chilenaren har nu fått ett antal matcher på sig att acklimatisera sig i sin nya klubb och är nu redo att växa ut till den ledande spelare han är värvat för att vara. I senaste matchen mot Huddersfield kom första målet och till oddset 2.60 tycker jag det finns goda skäl att tro på ännu ett mål för storstjärnan.

Sánchez har stort förtroende och utrymme

Ända sedan Manchester United först började intressera sig för Alexis Sánchez har det varit tydligt vilken stor roll han förväntas fylla i klubben. Förtroendet för storstjärnan är stort hos José Mourinho och Sánchez tilldelas även stort utrymme i Manchester Uniteds frejdiga offensiv. United har på 26 matcher gjort 51 mål och då de offensiva spelarna i laget varierat i sina prestationer lär Sánchez få ganska så fria tyglar att utforma sin imponerande spelstil på offensiv tredjedel.

Statistiskt så är Sánchez en av Premier Leagues främsta offensiva spelare de senaste åren. Förra säsongen gjorde han 24 mål på 38 matcher, vilket innebär mål mer än varannan match i snitt. I år har säsongens första del i Arsenal kantats av konflikter, men sedan flytten till Manchester United tycks chilenaren ha kommit igång igen.

Speltips: Alexis Sanchez gör mål

Mitt speltips idag blir således att Alexis Sánchez gör mål för Manchester United. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Alexis Sánchez tycks ha hittat formen i sin nya klubb och gjorde mål i senaste matchen

  • Newcastle är i dålig form och släpper in mycket mål

  • Alexis Sánchez har stort förtroende hos José Mourinho och får stort utrymme i offensiven

  • Manchester United är formtoppade med sex vinster på de sju senaste matcherna

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger hela 2.60 för Sanchez att måla. Jag väljer att lägga 0.5/5 Units!

Rygga till 2.60 hos Unibet