Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wolverhampton ser ut att ha hittat tillbaka till en bättre form.

  • Lagen möttes två gånger under 2020, Wolves gick obesegrade.

  • Wolverhampton har goda möjligheter mot ett lite skadedrabbat Southampton.

  • Southampton förlorade mot Newcastle senast och fullföljde sin taskiga form.

  • Southampton har fyra raka förluster.

Mina favoriter till avancemang

Jag kan inte undgå att hålla Wolverhampton som favoriter i det här mötet. Det känns som man har ett betydligt klarare mål att avancera och dessutom förutsättningarna som krävs för att göra det. Skadade Raul Jimenez har ersatts med Willian Jose från Real Sociedad som mer och mer kommer in i det. Southampton kommer till matchen med stora problem och därför håller jag hemmalaget som favoriter här och oddset lockar givetvis en del. Wolverhampton kommer dessutom från en period som går framåt. Segern mot Arsenal håller man högt, samtidigt som krysset mot Leicester senast är mycket starkt det också.

Southampton är ett lag som passar Wolverhampton perfekt i detta nu. Formen börjar infinna sig i laget och man börjar hitta rätt i det som inte stämt tidigare. Southampton, som släppt 12 mål på två matcher kan få stora problem med Wolverhamptons ytterspringare Pedro Neto, Adama Traore eller andra alternativ.

Möts igen i ligan

Southampton lever i en mardröm just nu och sitter på fyra raka förluster, där en av dessa är förnedringen mot Manchester United. Det här blir en tuff säsong om man inte får ordning på torpet inom den närmaste tiden. Southampton besitter klass, men när ingenting fungerar är det tufft att starta igång motorn för mer än att kriga om viktiga poäng. Det här blir ett cupmöte mot Wolverhampton som jag tvekar på om man kommer prioritera till fulla muggar. Southampton möter nämligen Wolverhampton i nästa ligamatch, en match som man borde ta vara på betydligt hårdare. Dock, så kan cupmatchen vara en bra start att få igång någon slags bra känsla igen.

Jag håller hur som helst hemmalaget som favoriter här och klickar det fina oddset på 2.37 direkt. Wolverhampton brukar dessutom prioritera cuperna och har en bredd som är tillräckligt att utmana Southampton över de kommande två matcherna.

Speltips.se ger tipset:

Wolverhampton hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.