Axel Olsson|10 mars, 2024, 20:38

Jag väljer att spela på Sevilla vinner och insatsen tillbaka vid oavgjort i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Almeria har gått vinstlösa i samtliga 27(!) ligamatcher.

  • Sevilla har rest sig med tre segrar i deras fem senaste.

  • Almeria kommer att åka ner. De har hela 15 poäng upp till säker mark.

  • Sevilla vann med 5-1 när dessa två möttes i slutet av september.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Jumbon har tappat hoppet

Det har gått 27 ligaomgångar och Almerias bästa ligaplacering har varit en 19:e plats. De var uppe på 19:e platsen i ett par veckor, annars har nykomlingen varit cementerade på den förödande jumboplatsen. Redan från start har det varit självklart att det här laget inte håller nivån i La Liga. Nedflyttningen har varit runt hörnet ett bra tag och nu kan vi snart fastställa den.

Almeria har 15 poäng upp till säker mark med elva omgångar kvar att spela. De kommer inte att ske någon mirakulös vändning och vid det här laget har hoppet redan lämnat spelartruppen. De är vinstlösa i samtliga 27(!) ligamatcher – det var längesedan vi såg en såhär pass dålig jumbo i La Liga. Vänsterbacken Bruno Langa är avstängd och anfallarna Baptiste och Suarez är fortsätt osäkra till spel. Dessa två hittas ändå i topp 3 utav den interna skytteligan och ses som ett tungt tapp om dem missar matchen. I vilket fall som är Almeria väldigt svaga och de möts nu av ett formstarkare Sevilla.

Klättrar i tabellen

Gästande Sevilla är inte nöjda med hur den här säsongen har utspelat sig, men de kan iallafall glädjas av en förbättrad form under den närmaste månaden. Den uppåtgående formen har givit Sevilla andrum i den förödande bottenstriden. Nu har de fem poäng ned till 18:e placerade Cadiz och Sevilla har dessutom spelat en match mindre. Gästerna dras med en väldigt lång skadelista, trots detta har de ändå fått med sig starka resultat på senaste. Sevilla har tre segrar, en oavgjord och en förlust på fem matcher.

Det har framförallt varit imponerande med segrar mot topplagen Atletico Madrid och Real Sociedad. Anfallaren En-Nesyri fortsätter att spela en avgörande roll och stod för två baljor i 3-2 segern mot Sociedad. Klart att gästerna tappar slagkraft med den långa skadelistan, där vi hittar Navas, Sanchez, Jordan, Lamela, Agoume och Lukebakio. Det är ett par spelare till som är osäkra till spel, dock kommer gästerna fortfarande kunna ställa upp med en elva som har goda chanser att bräcka jumbon Almeria. Formen är god och Sevilla bygger vidare på den!

fotboll, La Liga
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
Almeria - Sevilla
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.