EM-kvalet fortsätter förse oss med ett härligt utbud under veckodagarna och på tisdagskvällen hämtar vi hem reken ifrån Albanien där albanerna välkomnar Moldavien till Elbasan Arena.

Match: Albanien – Moldavien (EM-Kval) | Speltips: Asian Handicap + 1.5 Moldavien | Odds: @1.475 | Units: 3/5 | Spelstopp: 20:45

Rygga till 1.475 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Inte övertygat

Det är dags för Albanien att stå som värd för sin andra match i EM-kvalet och denna gången är det Moldavien som kommer på besök. Två lag som står på tre poäng efter tre spelade omgångar och det har inte varit någon övertygande fotboll från någon av sidorna. Båda lagen och försett sig själva med poäng enbart i från gruppens slagpåse Andorra och i de andra två matcherna inte varit nära att ro hem tre poängen. Innan EM-kvalet drog igång var det dessutom UNL för Albanien som placerades bland de C-rankade lagen och i en grupp med Skottland och Israel, en grupp där albanerna slutade sist. Det blev en vinst och 1-8 i målskillnad för Albanien som tack vare vinsten klarade sig från nedgradering.

Jag väljer att spela ett asian handicap på Moldavien där jag utnyttjar att oddssättarna håller Albanien som klara favoriter i mötet. Spelet har rättats som vinst i 15 av de 16 senaste matcherna för Albanien, som med tanke på hur ofta spelet sitter och hur det sett ut för albanerna har det tufft med att ro hem trepoängarna. Det har långt ifrån varit något övertygande spel ifrån Albaniens sida som enbart vunnit 4 av dessa 16 matcherna. Tror absolut att möjligheten till att det blir en hemmaseger på tisdagskvällen men inte med mer än uddamålet.

Utnyttjar favoritskapet på hemmalaget

Moldavien plockade som sagt också en trepoängare av Andorra och gick därmed upp på samma poäng som Albanien. Tidigare mötena har spelats emot Turkiet och Frankrike vilka är gruppens favoriter till de två EM-plasterna som ska delas ut, emot dessa lagen har siffrorna sprungit iväg och Moldavien har varit långt ifrån att kunna lyckats hota stornationerna. Innan Moldavien gick in i EM-kvalet var det UNL som stod på schemat även för Moldaviens landslag som placerades ibland de D-rankade lagen och i en grupp tillsammans med Vitryssland, Luxemburg och San Marino. Moldverna inledde med en förslut mot Luxemburg men gick sedan obesegrade i resterande av de fem matcherna i gruppen, vilket därmed betyder att Moldavien löste vårat spel i 5 av de 6 matcherna som spelades i UNL.

Kikar vi in fler av Moldaviens senaste matcher så hittar vi att de enbart förlorat 3 av de 12 senaste matcherna med fler än 1 mål och två av dem kom mot Turkiet och Frankrike som befinner sig i Moldaviens grupp i EM-kvalsgruppen och är favoriter till att avancera sig vidare i mästerskapet.

Speltips: Asian Handicap +1.5 Moldavien

Jag väljer att spela på asian handicap linan +1.5 till Moldavien där matchen startar 0-1.5 och spelet rättas som vinst vid alla resultaten under en två måls vinst för Albanien. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i 15 av Albaniens 16 senaste matcher.

  • Albanien har förlorat 10 av de 16 senaste matcherna.

  • Spelet har suttit i 9 av de 12 senaste för Moldavien.

  • Albanien har enbart hittat baksidan av motståndarnätet vid 6 tillfällen under deras 12 senaste matcher.

  • Senaste mötet slutade 0-0.

Högst odds hittar jag hos Bet365 som ger 1.475. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.475 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.