Marcus Råsberg|10 juni, 2024, 10:44

Jag väljer att spela på Edmonton ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Edmonton var det klart bättre laget i match ett

  • När Oilers får utdelning på sina chanser kan det lossna för deras offensiv

  • Edmonton har inte förlorat två raka bortamatcher i slutspelet

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Det bättre laget

Florida Panthers tog hem match ett med 3-0 efter en helt fenomenal insats av Sergei Bobrovsky i kassen. Bobrovsky stoppade hela 32 skott och flertalet frilägen och var den stora anledningen till att Florida kunde behålla sin ledning under hela matchen. Oilers skapade flertalat A-chanser och lyckades inte få utdelning och inatt är de ute efter revansch.

Edmonton var det klart bättre laget i match ett. De vann skotten i samtliga perioder och totalt slutade skottstatistiken hela 32-18 till fördel Oilers. De lyckades dock inte få utdelning på sina chanser och Bobrovsky blev deras överman i matchen. Däremot tycker jag att Oiler såg riktigt bra ut i övrigt och det är bara en tidsfråga innan de får igång sin produktion framåt. Det finns mycket att bygga vidare på i spelet och de har stora chanser att kvittera i matchserien inatt.

Inte förlorat två raka

Edmonton har varit bra på bortaplan i slutspelet där de vunnit sex av totalt 10 spelade matcher. Även om de förlorade match ett mot Florida så talar historiken för att Pilers kommer ta hem match två. Oiler har nämligen inte förlorat två raka bortamatcher under hela slutspelet utan har svarat upp varje förlust på bortaplan med en vinst på bortaplan. Om den statistiken håller i sig så vinner Oilers!

Efter att inte fått utdelning på sina chanser så har det, med all säkerhet, både uppstått frustration och glöd att vända den trenden hos Edmonton. Med rätt mängd frustration och glöd så kommer Oilers att få utdelning på sina chanser och när de väl får utdelning tror jag det kan ge ketchup-effekt. Dessutom har jag svårt att se att Bobrovsky ska vara lika bra i match två som han var i match ett. Oilers är mina favoriter inför nattens match och vi bjuds dessutom på ett riktigt fint odds på hela 2,20 på Money Line – pass på!

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 02:00
Florida - Edmonton
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.